• Opi uutta

    Opi uutta

    tai kehitä ammattitaitoasi


Päivässä mukana

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopiston on Kymenlaakson sosiaalityön koulutus- ja kehittämishankkeen päätoteuttaja ja vastaa hankkeen maisterikoulutuksen sekä tutkimuksellisen osion toteuttamisesta. 

Tutustu toimijaan

Kymenlaakson kesäyliopisto

Kymenlaakson kesäyliopisto

Kymenlaakson kesäyliopiston on Kymenlaakson sosiaalityön koulutus- ja kehittämishankkeen osatoteuttaja ja on linkkinä yliopiston ja alueen välillä. Kesäyliopisto järjestää Kymenlaaksossa laajalta avoimen yliopiston opintoja, joista sosiaalityön opinnot (UEF) ovat varsin suosittuja. Avoimessa yliopistossa voi suorittaa opintoja, jotka yksin tai yhdessä ammatikorkeakoulupohjan kanssa mahdollistavat hakemisen soisiaalityön maisterin opintoihin yliopistoon. 

Tutustu toimijaan

Kymsote

Kymsote

Kymsote, Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymä, osallistuu Kymenlaakson sosiaalityön koulutus- ja kehittämishankkeen rahoitukseen ja on aktiivisesti mukana kehittämis- ja koulutusyhteistyössä sekä hankkeen ohjausryhmässä.

Kymenlaaksossa valmistuu Kymsoten koordinoimana alueen ensimmäinen maakunnallinen hyvinvointikertomus syksyllä 2020 ja KySKK on osallistunut työhön tekemällä tutkimusperustaista kehittämistä osallistavasta valmisteluprosessista. Lue aiheesta lisää "työpajat" välilehdeltä.

Tutustu toimijaan

Eksote

Eksote

Eksote, Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri osallistuu Kymenlaakson sosiaalityön koulutus- ja kehittämishankkeen rahoitukseen, koulutus- ja kehittämisyhteistyöhön sekä ohjausryhmätyöskentelyyn. 

Tutustu toimijaan

Socom

Socom

Kaakkois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus oy, Socom, on mukana Kymenlaakson sosiaalityön koulutus- ja kehittämishankkeen yhteistyössä. 

Tutustu toimijaan

Xamk

Xamk

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk on Kymenlaaksossa merkittävä sosiaalialan ammattikorkeakouluopintojen järjestäjä, joka osaltaan mahdollisaa alueelta sosiaalityön opintopolun yhteistyössä Kymenlaakson kesäyliopiston kanssa. Ammattikorkeakoulu on ollut aktiivisesti mukana Kymenlaakson sosaalityön koulutus- ja kehittämishankkeen kanssa tehtävässä yhteistyössä mm. seminaareihin liittyen. 

Tutustu toimijaan

Kymenlaakson hyvinvointia kulttuurista -verkosto

Kymenlaakson hyvinvointia kulttuurista -verkosto

Kulttuurihyvinvoinnilla tarkoitetaan kulttuurin ja taiteen mahdollisuuksia edistää terveyttä ja hyvinvointia. Kulttuuri edistää yhteisöllisyyttä, ehkäisee yksinäisyyttä ja syrjäytymistä, antaa virikkeitä, tuo mielekkyyttä elämään, tukee mielenterveyttä sekä ylläpitää aktiivisuutta ja toimintakykyä. Taikusydän on taiteen ja hyvinvoinnin valtakunnallinen yhteyspiste, jonka toiminta jalkautuu ympäri Suomea alueverkostojen avulla. Kymenlaakson hyvinvointia kulttuurista -verkoston perusti keväällä 2017 joukko ihmisiä, joiden sydäntä lähellä on hyvinvoinnin edistäminen taiteen ja kulttuurin keinoin. Verkosto kehittää alojen ja toimijoiden välistä yhteistyötä sekä jakaa tietoa, kokemuksia ja osaamista. Verkoston nettisivut löytyvät osoitteesta www.kyhy.fi Teatteri- ja draamatoimija sekä hankekoordinaattori Piia Kleimola toimii verkoston yhteyshenkilönä.

Tutustu toimijaan

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

Hämeen ELY-keskus on myöntänyt Kymenlaakson sosiaalityön koulutus- ja kehittämishankkeelle rahoituksen Euroopan unionin sosiaalirahastosta ajalle 1.3.2018-31.12.2020. Hankkeen ohjausryhmässä on edustajat Hämeen sekä Kaakkois-Suomen ELY-keskuksista.

Tutustu toimijaan

Kymenlaakson liitto

Kymenlaakson liitto

Kymenlaakson kesäyliopisto toimii osana Kymenlaakson liittoa, jossa tehdään työtä yhteisen kymenlaaksolaisen kestävän tulevaisuuden eteen mm. ennakoinnin avulla. Kymenlaakson ennakointisivusto toimii kaikkien Kymenlaakson ennakointitiedosta kiinnostuneiden yhteisenä tietoalustana. Ennakointityössä hyödynnetään hankkeita ja eri organisaatioiden keräämää tietoa.  

Yhteistyössä teemme Kymenlaaksosta elinvoimaisen ja vetovoimaisen maakunnan!

Tutustu toimijaan

Talentia Kymenlaakso ry

Talentia Kymenlaakso ry

Talentia Kymenlaakso ry on korkeasti koulutettujen sosiaalialan ammattilaisten ja opiskelijoiden alueyhdistys. Se kokoaa jäsenensä yhdistyksen toimintaan ja toimii alueellisena sosiaalialan kehittäjänä ja edunvalvojana. Jäsenistöämme työskentelee erilaisissa tehtävissä sekä sosiaali- että kasvatusalalla.

Ammattijärjestömme Talentia ja Talentia Kymenlaakso ry vahvistavat yhdessä jäsentensä palkkauksellisia ja ammatillisia etuja sekä tukevat eri tavoin sosiaalialan ammattilaisten hyvinvointia. Lisäksi pyrimme edistämään jäsentensä järjestö- ja ammattitietouden kehittymistä sekä vahvistamaan ammattialansa yleisiä edellytyksiä ja asemaa.

Tutustu toimijaan

Kerro meille toiminnastanne

Kymenlaaksossa vaikuttava sosiaalialan toimija, haluatko kertoa tässä toiminnastanne? Ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 044 747 8518 

 

Päivitetty 1.7.2020

#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 044 747 8516

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa