• Opi uutta

    Opi uutta

    tai kehitä ammattitaitoasi

5 syytä opiskella Kymenlaakson kesäyliopistossa

Miksi opiskella Kymenlaakson kesäyliopistossa?

Tässäpä viisi hyvää syytä:

1. Sijainti. Sijaitsemme tilojemme puolesta hyvien kulkuyhteyksien päässä. Toimimme kahdessa eri kaupungissa: Kotkassa ja Kouvolassa. Molempiin kaupunkeihin pääsee sujuvasti junalla tai bussilla, ja tilamme ovatkin muutaman sadan metrin päässä molempien kaupunkien juna-asemilta. Esimerkiksi Helsingistä Kouvolaan sujahtaa junalla tunnissa ja 20 minuutissa, Lappeenrannasta 39 minuutissa, Kotkasta 48 minuutissa ja Mikkelistäkin tunnissa.

2. Laaja koulutustarjonta. Kymenlaakson kesäyliopistossa voit opiskella avoimen yliopiston opintoja ympäri vuoden. Tarjoamme runsaan kattauksen Vaasan, Itä-Suomen, Helsingin, Turun ja Jyväskylän yliopiston opintoja.

Avoimen yliopiston opintojen lisäksi järjestämme monipuolista lyhyttä ja pitkäkestoista täydennyskoulutusta sosiaali-, terveys-, kasvatus-ja opetusalalle sekä työelämän ja hallinnon tarpeisiin. Näiden lisäksi toteutamme yhteistyössä Jyväskylän kesäyliopiston välittämiä ikääntyvien yliopiston luentoja sekä Kotkassa että Kouvolassa. Ja onpa meillä tarjolla myös harrastuksiin ja hyvinvointiin liittyviä koulutuksia, lasten ja nuorten yliopistoa unohtamatta!

3. Klassinen kuvataidekoulutus. Järjestämme ainutlaatuista klassista kuvataidekoulutusta Repin-instituutissa Kotkassa. Kuvataidekoulutus koostuu neljästä eri moduulista, joista voit valita yhden tai vaikkapa kaikki. Repin-instituutti tarjoaa myös lyhyempiä kuvataiteen koulutuksia, kaikenikäisille. Miltä kuulostaisi maisemamaalaus Italiassa, Pärnussä tai vaikkapa ihan koti Suomessa, Langinkosken historiallisessa ympäristössä, Kotkassa?

4. Joustavuus. Moneen muuhun kouluun verrattuna olemme sangen joustavia ja nopeita reagoimaan äkillisiinkin koulutustarpeisiin, sillä meitä eivät opettajien vuosisuunnitelmat sido. Olemme myös voittoa tavoittelematon organisaatio, mikä mahdollistaa koulutuksen järjestämisen monia muita edullisimmin hinnoin. Kerro millaista koulutusta tarvitsette, me järjestämme sen!

5. Henkilökunta. Tiesitkö, että Kymenlaakson kesäyliopistolla on kaksi opettajaa ”omastakin takaa”? Sekä rehtori Elina että koulutussuunnittelija Anna-Maria ovat ammatiltaan opettajia, joilta sujuu opetus ja ohjaaminen. Mikäli opiskelusi eivät syystä tai toisesta etene, poikkea toimistolle, me autamme Sinua eteenpäin. Myös sihteerimme Marjatta ja projektikoordinaattorimme Jaana, ovat aina auttamassa, olipa kyse isosta tai pienestä ongelmasta. Pieni, mutta mukava tiimimme on aina käytettävissäsi.

Vieläkö mietit kannattaako Kymenlaaksoon tulla opiskelemaan? Kyllä kannattaa! Nähdään kursseilla!

Jaa tämä artikkeli

#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 044 747 8501

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa