• Opi uutta

    Opi uutta

    tai kehitä ammattitaitoasi

DiKATA

Kymenlaakson kesäyliopisto on muiden kesäyliopistojen tapaan mukana hankkeessa, jossa tarjotaan digitaitoja maksutta työikäisille. DiKATA-hanke on Snellman-kesäyliopiston toteuttama hanke, jota Opetushallitus rahoittaa 31.12.2020 saakka, ja jota koko maan kesäyliopistot levittävät alueelleen.

Hankkeen tavoitteena on tehdä digiosaamisesta suomalaisten uusi kansalaistaito, sillä tänä päivänä digitaaliset perustaidot ovat välttämättömiä taitoja, jotka helpottavat arkipäivää kauppalistan laatimisesta aina veroilmoituksen tekoon. Myös työelämässä vaaditaan erilaisten sovellusten osaamista. Monet työikäiset kokevatkin tarvitsevansa digitaitojen päivittämistä tai haluavat muuten vain oppia uusia taitoja.

DiKATAn koulutukset ovat ilmaisia ja niihin voi osallistua kuka tahansa. Osallistujat tarvitsevat oman tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä verkkoyhteyden. Koulutuksia on luvassa yli 100, ja tarjonnasta löytyy monipuolisesti koulutusta aina sähköpostin ja wordin käytön alkeista ajankäytönhallintaan, lisättyyn todellisuuteen sekä videoeditointiin.

Koulutukset ovat vuorovaikutteisia verkkoluentoja, joita voi katsoa myös koulutuksen jälkeen verkkotallenteena mikäli haluttuun koulutukseen ei koulutusajankohtana pääse osallistumaan.

Digatakoulutuksia päivitetään jatkuvasti sivuillemme. Löydät koulutukset ”Hankekoulutukset”-otsikon alta.

Tervetuloa mukaan opiskelemaan digitaitoja!

Jaa tämä artikkeli

#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 044 747 8501

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa