• Opi uutta

    Opi uutta

    tai kehitä ammattitaitoasi

Terapian tarpeessa?

Oletko Sinä ajatellut uraa terapeuttina? Tai teetkö työtä, jossa olisi hyvä osata kohdata ihmisiä erilaisine ongelmineen? Tiesitko, että Kymenlaakson kesäyliopisto on alueensa suurin terapiaopintojen kouluttaja?

Meillä on ohjelmassa joka vuosi useita pitkäkestoisia terapiaopintoja. Alla joitakin esimerkkejä.

Puutarhaterapia ja  Green Coach -koulutus (15 op) antaa valmiudet toteuttaa puutarhaterapeuttista sekä työ- ja toimintakykyä vahvistavaa Green Care/Coach -toimintaa eri asiakasryhmien kanssa. Opinnot antavat valmiuksia oman alan erilaisiin puutarhaterapeuttisiin työtapoihin, toiminnan yleiseen kehittämiseen, asiakas-, oppilas- ja potilastyön suunnitteluun, toteuttamiseen sekä arviointiin.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeuttikoulutus (50 op) on ollut yksi suosituimmista pitkäkestoisista koulutuksistamme ja ryhmät täyttyvät ennätysvauhtia. Keväällä 2020 valmistunut opiskelijamme, My, kirjoitti blogitekstin "Mikä sun ydin unelma on?" perustuen omiin kokemuksiinsa ratkaisukeskeisestä lyhytterapeuttikoulutuksesta. Lyhytterapeutin koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita psykoterapeuttisista ja ohjauksellisista työskentelymenetelmistä ja niiden tuloksellisesta soveltamisesta omien asiakkaittensa kanssa. 

Ohjelmassamme on vuosittain myöskin Seksuaalineuvontakoulutus (30 op), josta olemme saaneet opiskelijoilta pelkkää positiivista palautetta. Neuvontakoulutuksen tietoja syventää Seksuaaliterapiakoulutus (30 op), jonka suorittaneet saavat oikeuden käyttää nimikettä seksuaaliterapeutti.

Kirsi Consulting Oy:n tuottama Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja -koulutus (30 op) on ollut Kymenlaakson kesäyliopiston tarjonnassa jo vuodesta 2013 lähtien ja olemme kouluttaneet satoja nepsy-valmentajia. 

Eläinavusteinen valmentaja -koulutus on (30 op) tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erilaisissa asiakastyöympäristöissä ja haluavat oppia hyödyntämään lemmikkieläintä valmennuksen, ohjauksen ja terapian erilaisissa työmuodoissa. Koulutus soveltuu myös henkilöille, jotka haluavat toimia eläimen kanssa vapaaehtoistyön parissa.

Löytyisikö näistä Sinua kiinnostavaa koulutusta - Tutustu tarjontaan sivuillamme

Jaa tämä artikkeli

#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 044 747 8516

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa