• Opi uutta

    Opi uutta

    tai kehitä ammattitaitoasi

Vihreässä talossa tapahtuu ihmeitä!

Kymenlaakson kesäyliopisto muutti viime syksynä Kotkassa uusiin tiloihin, Laivurinkadulle. Laivurinkadusta tuli uusi koti Repin instituutin kuvataidekoulutukselle, jossa alkoi syyskuussa 2019 KSAOn kanssa yhteistyössä media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto. Koulutuksen aloittivat yhteensä 14 opiskelijaa, jotka ovat päässeet koulutuksen aikana mm. maalaamaan rehtoristamme muotokuvaa ja kokeilemaan kuvanveistoa. Kuulostaisiko houkuttelevalta päästä itsekin kokeilemaan vaikkapa kuvanveistoa? Ensi syksynä se on mahdollista, sillä järjestämme kuvanveistosta oman kurssin kaikille kiinnostuneille. Lisäksi yhteistyö KSAOn kanssa jatkuu syksyllä 2020 ja haku opintoihin on 4.6.2020 saakka!

Syksyllä Kotkassa starttaavat luovan kirjoittamisen perusopinnot (25 op), jotka tullaan järjestämään osin lähi- ja osin verkko-opetuksena. Voit suorittaa perusopinnot kokonaisuudessaan tai poimia itsellesi sopivat opintojaksot. Viime syksynä Kouvolassa alkoi ensimmäistä kertaa kirjallisuusterapia, josta järjestettiin ensimmäinen osa: Kirjallisuusterapia henkilökohtaisen ja ammatillisen kasvun menetelmänä (15 op). Koulutuksen kakkososa, Kirjallisuusterapia henkilökohtaisen ja ammatillisen kasvun menetelmänä (15 op) alkaa tulevana syksynä Kotkassa.Voit tutustua kirjallisuusterapiaan lisää täällä.

Taiteesta kiinnostuneille on tarjolla myös lyhyt kursseja sekä kotimaassa että naapurimaissamme. Elokuussa Kotkassa järjestetään Plein Air ja syyskuussa matkataan Tallinnaan. Pauliina Yliniitty saapuu kouluttamaan kalligrafiaa kahden kurssin verran sekä elo- että lokakuussa. Elokuun kurssin teemana on Ihastuttava Italic, lokakuussa Italic, indigo, hiilenmusta ja Black out -poetry. Näiden lisäksi Kotkassa pyörivät tuttuun tapaan lasten ja nuorten taidekoulut ja -studiot sekä tietenkin Repinin kuvataidekoulutus moduuleineen.

Kuvataiteeseen liittyen syksyllä Kotkan tarjonnassa on myös syyskuusta tammikuuhun kestävä ratkaisukeskeisen kuvataideterapian perusteet (20 op) ja kuvataiteen perusopinnot 25 op (LY). Ja jos näistäkään et vielä löytänyt itsellesi sopivaa koulutusta, miltäpä kuulostaisi puutarhaterapia? Puutarhaterapia & coach (20 op)- koulutus on kuin luotu Kotkan upeisiin miljöisiin!

Inspiroidu lisää nettisivuillamme, jonne jatkuvasti päivitetään uutta tarjontaa!

Jaa tämä artikkeli

#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 044 747 8501

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa