• Opi uutta

    Opi uutta

    tai kehitä ammattitaitoasi

Kymenlaakson kesäyliopiston uusi koulutussuunnittelija esittäytyy

Viime syksynä Kotkan Sibeliuspuiston penkillä istui yksinäinen nalle. Nalle kaipasi joukkoonsa koulutussuunnittelijaa. Hakemusten joukosta löytyi paljasjalkainen kouvolalainen, Anna-Maria Hentilä, joka aloitti maaliskuun alussa koulutussuunnittelijan tehtävässä Kymenlaakson kesäyliopistossa.

Koulutukseltaan Anna-Maria on sairaanhoitaja AMK sekä terveystieteiden maisteri. Hän on ehtinyt tehdä työuraa paitsi sairaanhoitajana, myös hoitotyön opettajana ammatillisessa koulutuksessa sekä S2-opettajana vastaanottokeskuksissa ja maahanmuuttajakoulutuksessa.

Vapaa-aikana Anna-Marian voi löytää jäähallilta, bittiavaruudesta, metsästä, kotoaan perheen tai ystävien luota. Hänen harrastuksiinsa kun kuuluvat pojan jääkiekkoharrastuksen lisäksi bloggaaminen, sauvakävely, liikunta eri muodoissa sekä käsityöt ja lukeminen.

Anna-Marian työtehtäviin kuuluvat kesäyliopiston koulutusten markkinointi sekä suunnittelu, joten jos Sinulla on hyviä koulutusideoita, tai yritykselläsi on tarvetta räätälöityyn koulutukseen, ota rohkeasti yhteyttä. Kesän ja syksyn osalta koulutukset päivittyvät hiljalleen sivuillemme, joten muistathan käydä kurkkaamassa aina uusimman tarjontamme!

Kymenlaakson kesäyliopiston löydät kotisivujemme lisäksi Facebookista, Twitteristä sekä Instragramista. Ollaan yhteyksissä! :)

Jaa tämä artikkeli

#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 044 747 8501

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa