placer

Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content

Kymenlaakson kesäyliopisto

Polkuja uuden oppimiseen

#osaamisenkehittäjä


5 syytä opiskella Kymenlaakson kesäyliopistossa

Miksi opiskella Kymenlaakson kesäyliopistossa?

Tässäpä viisi hyvää syytä:

1. Sijainti

Sijaitsemme tilojemme puolesta hyvien kulkuyhteyksien päässä. Toimimme kahdessa eri kaupungissa: Kotkassa ja Kouvolassa. Molempiin kaupunkeihin pääsee sujuvasti junalla tai bussilla, ja tilamme ovatkin muutaman sadan metrin päässä molempien kaupunkien juna-asemilta. Esimerkiksi Helsingistä Kouvolaan sujahtaa junalla tunnissa ja 20 minuutissa, Lappeenrannasta 39 minuutissa, Kotkasta 48 minuutissa ja Mikkelistäkin tunnissa.

2. Laaja koulutustarjonta 

Järjestämme monipuolista lyhyttä ja pitkäkestoista täydennyskoulutusta sosiaali-, terveys-, kasvatus-ja opetusalalle sekä työelämän ja hallinnon tarpeisiin. Näiden lisäksi toteutamme yhteistyössä Jyväskylän kesäyliopiston välittämiä ikääntyvien yliopiston luentoja sekä Kotkassa että Kouvolassa. Ja onpa meillä tarjolla myös harrastuksiin ja hyvinvointiin liittyviä koulutuksia, lasten ja nuorten yliopistoa unohtamatta!

3. Polku kohti yliopistotutkintoa

Kymenlaakson kesäyliopisto tarjoaa yhteistyössä eri yliopistojen kanssa useita mahdollisuuksia opiskella eri oppiaineita. Voit aloittaa tutkintotavoitteisen opiskelun joustavasti Kymenlaakson kesäyliopiston kautta avoimessa yliopistossa ja hakeutua tutkinto-opiskelijaksi, kun hakukriteereihin vaadittavat opintosuoritukset ovat täyttyneet. Avoimessa yliopistossa opiskelu on joustavaa ja voit suorittaa opintoja, vaikka työn ohessa. Samalla edistät opintojasi ja valmistuminen nopeutuu, sillä avoimessa yliopistossa suoritetut opinnot ovat tutkinnon osia, eli aivan samoja, mitä opiskelijat suorittavat yliopistossa.

4. Joustavuus

Moneen muuhun kouluun verrattuna olemme sangen joustavia ja nopeita reagoimaan äkillisiinkin koulutustarpeisiin, sillä meitä eivät opettajien vuosisuunnitelmat sido. Olemme myös voittoa tavoittelematon organisaatio, mikä mahdollistaa koulutuksen järjestämisen monia muita edullisimmin hinnoin. Kerro millaista koulutusta tarvitsette, me järjestämme sen!

5. Lähellä sinua

Mikäli sinulla on kysyttävää tai opintosi eivät syystä tai toisesta suju, ota yhteyttä meihin. Palvelemme sinua henkilökohtaisesti. Joukossamme on opettaja ”omastakin takaa”. Rehtori Elina on ammatiltaan myös opettajia, joten häneltä sujuu opetus ja ohjaaminen. Mikäli opiskelusi eivät syystä tai toisesta etene, ota yhteys kesäyliopistoon, me autamme sinua eteenpäin. Myös koulutussuunnittelijamme Maija ja sihteerimme Soili ja Hanna ovat aina auttamassa, olipa kyse isosta tai pienestä ongelmasta. Pieni, mutta mukava tiimimme on aina käytettävissäsi.

Vieläkö mietit kannattaako Kymenlaaksoon tulla opiskelemaan? Kyllä kannattaa! Nähdään kursseilla!

5 syytä opiskella Kymenlaakson kesäyliopistossa