placer

Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content

Kymenlaakson kesäyliopisto

Polkuja uuden oppimiseen

#osaamisenkehittäjä


Mietitkö koulutuksen hintaa? Tutustu maksuvaihtoehtoihimme

Koulutus on aina investointi rahallisesti ja ajallisesti. Vastineeksi voit oppia uusia asioita ja kerryttää osaamispääomaa, joka säilyy sinulla aina. Ammatillinen kehittyminen ja työn tehostuminen tai asiakkaiden entistä parempi palvelu voi maksaa itsensä takaisin hyvinkin nopeasti. Uuden pätevyyden hankkiminen koulutuksen avulla voi olla pidemmällä tähtäimellä hyvinkin kannattava sijoitus. Käytännön tasolla moni miettii, miten järjestää opintojen rahoitus.

Kymenlaakson kesäyliopiston maksukäytännöt vaihtelevat koulutuksen pituuden ja tyypin mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kunkin koulutuksen tiedoista sekä tästä linkistä.

Pitkät koulutusohjelmat

Useimpien pitkien koulutusohjelmiemme maksut on mahdollista tarvittaessa suorittaa erissä. Jos haluat maksaa erissä, ota yhteyttä koulutussihteereihimme sopiaksesi asiasta. Ensimmäinen erä laskutetaan koulutuksen käynnistyessä ja loput maksut tasaerissä koulutuksen etenemisen mukaisesti, joten maksut jakautuvat koko opintoajalle eikä sinun tarvitse varautua suuriin kertamaksueriin. Ensimmäinen erä tulee olla maksettuna koulutuksen alkaessa ja viimeinen 14 vuorokautta ennen koulutuksen päättymistä.

Lyhytkurssit

Lyhyiden (kesto alle 1 pvä – muutama päivä) koulutusten maksut laskutetaan yleensä yhdessä erässä koulutuksen alkaessa. Huomaathan että ilmoittautuminen koulutukseen on sitova.

Avoin yliopisto

Kymenlaakson kesäyliopiston osuus opintomaksusta lähetetään opintojen alkaessa, avoimen yliopiston maksua ja ilmoittautumista varten saat meiltä ohjeet. Eri avoimien yliopistojen opintomaksujen laskutuskäytäntö vaihtelee yliopistojen välillä. Joissakin avoimissa yliopistoissa maksat opintokokonaisuuden opintomaksun kerralla (esim. Turun yliopisto) ja toisissa (esim. Itä-Suomen yliopisto) yliopiston opintomaksut tulevat osissa opintojaksokohtaisesti.

Peruutukset

Voit perua osallistumisesi kuluitta viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Mikäli perut ilmoittautumisen tämän jälkeen tai et osallistu koulutukseen, veloitamme koko koulutusmaksun. Maksettuja maksuja ei palauteta ja mahdolliset laskuttamatta olevat osallistumismaksut laskutetaan. Maksu peritään kokonaisuudessaan myös siinä tapauksessa, jos keskeytät kurssin tai opintokokonaisuuden. Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka jättäisit tulematta koulutukseen tai kurssimaksun maksamatta. 

Avoimen yliopiston opinnoissa osallistumisen voi perua kuluitta vain ilmoittautumisajan ollessa vielä avoinna. Peruutus tehdään sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tervetuloa koulutuksiimme!

Mietitkö koulutuksen hintaa? Tutustu maksuvaihtoehtoihimme