• Opi uutta

Unien poluilla - Kirjallisuusterapeuttinen viikonloppu unityöskentelyn äärellä

  • Ajankohta: 24.09.2021 - 25.09.2021
  • Koulutuspaikka: Kotka
  • Kouluttaja: Hanna Sulander
  • Ilmoittautuminen päättyy: 03.09.2021
  • Hinta: 160 eur

Tapahtuman kuvaus

Näetkö unia? Oletko välillä ymmälläsi, mitä unesi koittavat viestittää, ja haluaisit saada apua niiden ymmärtämiseen? Haluatko tutkia omia unisymboleitasi? Ehkä öisin koet niin huimia seikkailuita, ahdistavaa kaaosta kuin voimaantumistakin. Ehkä jokin unesi toistuu usein tai jokin painajainen askarruttaa mieltäsi. 

Unien rikkaan maailman ja tutkimattomien polkujen ääreen on mahdollista pysähtyä Unien poluilla -kurssilla, jossa kunkin omia unia käsitellään sekä kirjallisuusterapeuttisin että luovin menetelmin ja keskustellen.  Viikonlopun aikana saa myös ohjeet unipäiväkirjan pitämiseen sekä vinkkejä, kuinka omien unien äärelle voi pysähtyä omassa arjessakin.  

Aikataulu: Perjantai 24.9. klo 18-20.30 ja lauantai 25.9. klo 9-17 (11 tuntia ohjattua työskentelyä)

Koulutus toteutuu ainoastaan lähiopetuksena.  

Kouluttaja: Unien maailmaan sinua luotsaa Hanna Sulander, äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja (KM), luova uniohjaaja ®, kirjallisuusterapiaohjaaja ja -kouluttaja sekä työnohjaaja. 

Kurssilla työskennellään kokemuksellisesti ja luovasti sekä yksin että ryhmänä luottamuksellisessa ilmapiirissä. Kukin päättää itse, minkä verran on valmis jakamaan muille. Aiempaa kokemusta uni- tai kirjallisuusterapiatyöskentelystä ei tarvita - unesi, kirjoitusvälineet ja avoin, kokeileva mieli riittävät. 

Suosittelen, että rupeat hyvissä ajoin viikonloppuun ilmoittauduttuasi kirjoittamaan omia uniasi muistiin, sillä paperilla olevaa unimateriaalia on helpompi lähteä tutkimaan kuin mielessä olevaa. Jos et näe (eli muista näkemiäsi) unia, mutta unet kiinnostavat, voit silti osallistua viikonloppuun. Se voi olla yksi tapa kutsua unia päivätietoisuuden piiriin. Parhaiten viikonloppu kuitenkin palvelee, jos työskentelyn pohjana ovat omat unesi.  

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, millaisin odotuksin ja toivein viikonloppuun tulet. 

Ryhmään mahtuu 8 osallistujaa.
   
Tarkemmat tiedustelut kurssista: hanna.sulander@hmledu.fi     
 

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi


#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 044 747 8501

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa