• Opi uutta

Metsämieli-peruskurssi

  • Ajankohta: 02.09.2023 - 02.09.2023
  • Koulutuspaikka: Kouvola
  • Kouluttaja: Elina Lilja
  • Ilmoittautuminen päättyy: 20.08.2023
  • Hinta: 115 €

Tapahtuman kuvaus

Metsämieli-peruskurssi on tarkoitettu luonnon hyvinvointivaikutuksista ja mielentaitoharjoituksista kiinnostuneille. Peruskurssi tarjoaa eväitä arkisiin hyvinvointitaitoihin lähiluonnon keinoin - itsetuntemuksen ja voimavarojen vahvistumista sekä palautumisen ja virkistymisen työkaluja.

Kurssille ei ole pääsyvaatimuksia, oma kiinnostus aiheeseen riittää.

Aika: lauantai 2.9.2023 klo 10-16

Toteutus: lähiopetusta ja harjoituksia lähimaastossa

Kouluttaja: Elina Lilja, Metsämieli-kouluttaja, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, luontomatkailun ohjelmapalvelu- ja tapahtumatuottaja

Elina on toiminut vuodesta 2017 lähtien yrittäjänä tarjoten luontolähtöisiä hyvinvointi- ja palautumispalveluita sekä koulutuksia. Mielen liekki -yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat Metsämieli-koulutukset ja -ohjaukset, ratkaisukeskeinen lyhytterapia, työnohjauspalvelut, mindfulness- ja rentoutusohjaukset sekä tietoisen läsnäolon kehollisempina lajeina yin-jooga sekä asahi-terveysliikunta. Aiemmin hän on toiminut mm. HR-alalla.

Koulutuksen sisältö:

Koulutuksessa tulevat tutuiksi Metsämieli-menetelmän perusteet ja luonnon hyvinvointivaikutukset. Osallistujat pääsevät kokeilemaan ohjatusti luonnon inspiroimia virkistys-, rentoutus- ja hyvän olon harjoitteita. Koulutuspäivän aikana laaditaan myös osallistujan omiin muutos- ja hyvinvointitavoitteisiin perustuva henkilökohtainen Metsämieli-harjoitussuunnitelma. Osallistujat saavat omaan käyttöönsä kattavan valikoiman Metsämieli-harjoitteita omatoimiseen harjoitteluun. Kurssin suorittamisesta saa todistuksen.

Kurssi ei anna pätevyyttä toimia Metsämieli-vetäjänä tai -ohjaajana, mutta antaa halukkaille valmiuksia jatkokoulutuksiin hakeutumiseksi. Tutustu Metsämieli-vetäjäkoulukseemme, ajankohta 16.9.2023.

Tutustu Metsämieli-menetelmään.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Lisätietoja: Hanna Laitvirta
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: hanna.laitvirta@kymenlaakso.fi


#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 044 747 8516

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa