• Opi uutta

Viisaiden valintojen arjen avaimet -webinaarisarja

  • Ajankohta: 11.04.2023 - 09.05.2023
  • Koulutuspaikka: verkkokoulutus
  • Kouluttaja: Hanna Partanen
  • Ilmoittautuminen päättyy: 10.04.2023
  • Hinta: 45 eur

Tapahtuman kuvaus

Koko kansan ravitsemustiedettä: viisaiden valintojen arjen avaimet -webinaarisarja

Aikataulu: tiistaisin 11.4., 25.4. ja 9.5.2023 klo 17.30-19.00 (2 oppituntia/kerta)

Toteutus: verkkoluennot 

Kohderyhmä: Luennot sopivat elämäntapamuutosta suunnittelevalle tai muutoin terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneelle. Luennot sopivat myös terveydenhuollon henkilöstölle, jotka ohjaa asiakkaita elämäntapamuutoksissa. 

Kouluttaja: Hanna Partanen, TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti, tietokirjailija. Hanna on energinen ja innostava luennoitsija.

Ohjelma ja sisältö:

11.4.2023 Tavat ja tottumukset - kuinka teen pysyvän muutoksen?

Tiedetään, että pelkkä tieto ei vielä luo muutosta. Moni on huomannut, miten elämäntapamuutokset ovat välillä haastavia ja motivaatio tulee ja menee aalloissa. Luennolla pohditaan omien arvojen vaikutusta päivittäisiin valintoihimme, tarkastellaan kuinka meille kehittyy uudet rutiinit sekä pohditaan myös nykypäivän esteitä muutokselle. 

Luennon tavoite: Luennon myötä osallistuja saa uudenlaisia näkökulmia ja työkaluja, jotka tukevat pysyvän muutoksen mahdollistamista arjessa kokonaisvaltaisesti terveys huomioiden. 

25.4.2023 Katse pakkauksiin - mikä on olennaista tietoa elintarvikkeiden viidakossa

Elintarvikevalikoima on laajentunut huimasti viime vuosikymmeninä. Terveyden näkökulmasta tämä on kaksiteräinen miekka – toisaalta nyt on yhä helpompi valita terveellisiä tuotteita, mutta toisaalta valikoimassa on myös paljon houkutuksia. Pakkausselosteiden ja ravintosisällön ymmärtäminen on kansalaistaito, jonka sisäistämällä sinun on helpompi tehdä valintoja kaupan hyllyviidakossa.

Luennon tavoite: Luennon myötä osallistuja saa tietoa ja opastusta siihen, mihin elintarvikepaketin kyljestä kannattaa tarkastella. Luennolla pureudutaan erityisesti, rasvanlaatuun, suolan ja kuidun määrään sekä siihen mitä tarkoitetaan ”sokereita”-merkinnällä.

9.5.2023  Arjen viisaat valinnat ja tunnesyöminen

Luennolla annettaan konkreettisia vinkkejä siihen mihin ruokavaliossa ja elintavoissa kannattaa arjessa keskittyä. Luennolla pureudutaan myös tunnesyömiseen ja pohditaan siihen ratkaisuja.

Luennon tavoite: Luennon myötä osallistuja oppii tarkastelemaan arjen valintojaan uusin silmin ja panostamaan olennaisiin tekijöihin terveyden ja hyvinvointinsa kannalta. Luennolla saa myös vinkkejä tunnesyömisen havainnointiin ja keinoja tunteiden säätelyyn muulla tavoin.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Kolmiosaisen webinaarisarjan hinta on yhteensä 45 euroa. 

Koulutus järjestetään yhteistyössä Vaasan kesäyliopiston kanssa.

Lisätietoja: Soili Valtonen
Puh: 044 747 8516
Sähköposti: soili.valtonen@kymenlaakso.fi


#osaamisenkehittäjä

Yhteystiedot

Kotka

Laivurinkatu 7, 48100 Kotka
Puh. 044 747 8516

Kouvola

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola
Puh. 044 747 8501

Muualla verkossa