Musiikillisia kohtaamisia vanhustyössä

8.2.2019 klo. 10:00 - 16:00
Kotka

Kohderyhmä: Koulutus on suunnattu erityisesti vanhusten parissa toimiville hoivatyöntekijöille, pedagogeille, terapeuteille, muistiohjaajille ja viriketoiminnan ohjaajille. Koulutuksesta hyötyvät myös vanhusten kanssa toimivat omaishoitajat ja vapaaehtoistyöntekijät.

Kouluttajat: Musiikkiterapeutti Sari Laitinen ja lauluntekijä, menetelmäkehittäjä Minna Lappalainen

Tavoite ja sisältö:

Koulutuspäivä antaa paljon helposti toteutettavia ideoita elämykselliseen ja vuoro-vaikutteiseen myöhäisiän musiikkitoimintaan. Koulutus rohkaisee osallistujia oman musiikillisen minän löytämiseen sekä musiikin ja laulun monipuoliseen ja tavoitteelliseen käyttöön niin vanhusten viriketuokiossa kuin arjen hoitotilanteissakin. Musiikkia lähestytään kokonaisvaltaisena vuorovaikutteisena prosessina – laulaen, soittaen, liikkuen, laulupiirtäen ja tarinoiden sekä erikuntoisten ikäihmisten toiminnalliset resurssit ja tarpeet huomioiden.

Materiaali: Osallistujat saavat luentomateriaalin sekä kuvauksen koulutuksen sisältörungosta. Koulutuksessa on mahdollista tutustua vanhustyöhön soveltuviin musiikkimateriaaleihin ja -työkaluihin.

Osallistumismaksu 125 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 25.1.2019 mennessä.
Lisätietoja: Raija Hellekari
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: raija.hellekari@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot