Fascian terapeuttinen harjoittelu -koulutus

23.2.2019 - 24.2.2019
Kotka

Aikataulu: lauantai 23.2. ja sunnuntai 24.2.2018 klo 9-17

Järjestäjät: Kymenlaakson kesäyliopisto ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Kohderyhmä: Koulutus soveltuu fysioterapeuteille, liikunnanohjaajille tai näiden alojen opiskelijoille sekä muille alan ammattilaisille.

Kouluttaja: Fysioterapeutti, kehonhallinnan asiantuntija Timo Järvinen

Tavoite: Koulutus antaa valmiudet ohjata asiakkaita kohti itsehoitoa kivunhallinnassa, lihaskireyksien poistossa ja kehon fysiologian palautuksessa. Lisäksi koulutus antaa lisävalmiuksia kliiniseen tutkimiseen ja erotusdiagnostiikkaan sekä fascia-käsittelyyn liikeharjoitteiden ja myofascia-pallon avulla.

Sisältö ja toteutus: Fysikaalinen terapiaharjoittelu ja käsittelymetodit osana potilaiden (kipu-, leikkaus- fibromyalgiapotilaat) itsehoitoa on jatkoa Lihaskalvo (fascia) käsittely -koulutukseen. Koulutus ei kuitenkaan edellytä ennakkotietoutta fascia-harjoittelusta eikä osallistumista em. koulutukseen ennakkoon.

Koulutuksessa opitaan usean eri kehonhallintalajin, mm. Asahin, FasciaMetodin ja PhysioPilateksen kautta lihaskalvovenyttelyyn sekä käsittelemään myofasciapallolla kehon lihaskalvoja.

Koulutus sisältää teoriaa ja käytännön harjoittelua molempina päivinä.

Koulutuksen laajuus: 2 op
   
Osallistumismaksu: 230 €

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 8.2.2019 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot