Ihmisessä asuu hyvyys -nykytanssikurssi

11.10.2019 - 24.11.2019
Kymenlaakson kesäyliopisto, Laivurinkatu 7, Kotka

Aikataulu:
Tule kokeilemaan maksutta ensimmäinen viikonloppu 11.–13.10.19!

Muut viikonloput 140€/ viikonloppu tai kaikki yhteensä 390€: 25.–27.10., 8.–10.11. ja 22.–24.11.2019 pe klo 17–20, la klo 11–17, su klo 11–14 (yht. 44 t)

Kouluttaja: Anna Koskela
Anna on valmistunut Escola Superior de Dança:sta Lissabonista pääaineena nykytanssi. Annaa kiinnostaa erityisesti kehon yhteiskunnallinen ulottuvuus. Keho on jokaisen ensisijainen olinpaikka maailmassa, samalla se on myös suodatin maailman ja minun välissä. Jos kokisimme olevamme kehossamme turvassa, voisimme kääntää huomiomme sisältä ulos. Vallitsevassa asenneilmastossa oman kehon arvostaminen, kunnioittaminen ja rakastaminen on vallankumouksellinen teko.

Sisältö

”Ihmisessä asuu hyvyys” on kolmiosainen nykytanssikurssi, joka lähtee osallistujien hyvyyden käsityksistä sekä hyvän kohtaamisen kokemuksista. Kurssilla työstetään luottamusta ja nautinnollista suhdetta omaan kehoon ja sen kykyihin. Käsittelemme hyvyyttä ja rakkaudellisuutta itseen kohdistuvan myötätunnon ja ihmettelyn kautta. Tanssimme yksin ja yhdessä muiden kanssa hahmotellen omakohtaista kehollista suhdetta ympäröiviin olosuhteisiin. Kurssilla työskennellään liikkeen ja tarinoiden parissa.

Työtapojen pääpaino on improvisaatiossa, joka pohjaa mielikuviin ja konkreettisiin liiketehtäviin sekä ryhmän kertomiin tarinoihin. Tavoitteena on riemullinen luottamus omassa liikkeessä.

Työskentelyyn osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta tanssista.

Kurssille voi ilmoittautua kaikille tai yksittäisille jaksoille.

Osallistumismaksut: Kurssin kaikki jaksot 390 €; yksittäiset jaksot 140 € / viikonloppu

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan puolet kurssimaksusta. Mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 27.9.2019 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot