Seksuaali- ja sukupuolivähemmistönuorten hyvinvoinnin tukeminen

24.9.2019 - 17.10.2019
Kouvola

Aikataulu: Tiistai 24.9.2019 klo 9–16 ja torstai 17.10.2019 klo 12.00-16.00

Kohderyhmä: Koulutus on suunnattu kasvatus-, opetus-, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.

Kouluttaja: Juha Kilpiä, nuorisotyönohjaaja, seksuaalineuvoja, seksuaalipedagogi (NACS) ja voimavarakeskeinen työnohjaaja. Hän kouluttaa seksuaalisuus ja sukupuolisuus teemoista sosiaali-, terveys-, kasvatus- ja opetusalan opiskelijoita ja ammattilaisia sekä työskentelee aktiivisesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen parissa mm. ohjaten vertaisryhmiä. Hän on kirjoittanut kirjan ”Nimestä minut tunnet”, joka käsittelee transsukupuolisten ihmisten sensitiivisen kohtaamisen ulottuvuuksia ja merkitystä. Tutustu Juhaan blogissamme.

Tavoite ja sisältö: Koulutus pyrkii lisäämään ammattilaisten kyvykkyyttä sekä tunnistaa seksuaali- ja sukupuolivähemmistönuorten hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä että vaikuttaa niihin myönteisesti niin kohtaamisten kuin rakenteiden tasolla.

Useat tutkimukset kertovat siitä, että seksuaali- ja sukupuolivähemmistönuoret ovat monella tavalla haavoittuvammassa asemassa. Heidän keskuudessaan masennus ja itsetuhoiset ajatukset sekä teot ovat huomattavasti yleisempiä, samoin kuin heidän kokemansa väkivalta ja syrjintä. Meillä on tiedossa paljon tapoja vähentää tätä sekä toisaalta lisätä hyvinvointia. Tähän haasteeseen koulutus osaltaan haluaa olla vastaamassa.

Luvassa on teoriaa, dialogista otetta ja erilaisten käytänteiden sekä työtapojen pohdintaa.

Koulutus sisältää kaksi lähipäivää ja välitehtävän.

Osallistujamäärä: max 16 osallistujaa

Osallistumismaksu: 150 €

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 10.9.2019 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot