Seksuaalikasvatus - tavoitteet ja toimintatavat

26.11.2019 klo. 09:00 - 16:00
Kouvola

Koulutus toteutuu - vielä voi ilmoittautua!

Kohderyhmä: Koulutus on suunnattu kasvatus-, opetus-, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.

Kouluttaja: Juha Kilpiä, nuorisotyönohjaaja, seksuaalineuvoja, seksuaalipedagogi (NACS) ja voimavarakeskeinen työnohjaaja. Hän on jo liki viisitoista vuotta kouluttanut seksuaalisuus- ja sukupuolisuusteemoista sosiaali-, terveys-, kasvatus- ja opetusalan opiskelijoita ja ammattilaisia sekä ohjannut moninaisia seksuaalikasvatuksen kokonaisuuksia eri-ikäisten parissa. Tutustu Juhaan blogissamme.

Tavoite ja sisältö: Koulutuksessa luodaan pohjaa sekä suunnitella että toteuttaa seksuaalikasvatusta oman ammatin puitteissa. Lähtökohtana on ammatillinen pohdinta siitä, mitä ovat seksuaalikasvatuksen tavoitteet ja tarkoitus. Ja millä keinoin toteutamme yksilöille ja yhteisöille merkityksellistä seksuaalikasvatusta, joka kytkeytyy yksilöiden todellisuuteen pitäen heidät osallisina tässä prosessissa sekä lisäten heidän kyvykkyyttään pitää huolta itsestä ja toisista?

Luvassa on teoriaa, dialogista otetta ja erilaisten käytänteiden sekä työtapojen pohdintaa.

Osallistujamäärä: max 24 osallistujaa

Osallistumismaksu: 90 €

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 22.11.2019 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot