Itsemyötätunnon perusteet

30.9.2019 - 14.10.2019
Kotka

Itsemyötätunto on taitoa kohdella itseään ystävällisesti ja hyväntahtoisesti. Kyky itsemyötätuntoon voi lisätä elämänlaatua huomattavasti ja se on taito, jota lähes jokainen voi kehittää. Itsemyötätunto auttaa meitä huomaamaan milloin stressaamme ja kuormitumme, ja pitämään tällöin erityisen hyvää huolta itsestämme. Myötätuntoisempi suhde itseen auttaa kohtaamaan kaikkea sitä mitä elämä eteemme tuo ystävällisemmin ja lempeämmin. Itsemyötätunto on konkreettista ja kokemuksellista, sitä oppii parhaiten käytännön harjoitusten kautta.

Aikataulu: Ma 30.9. ja ma 14.10.2019 klo 9–16 Kotka

Kohderyhmä: Kaikki, jotka ovat kiinnostuneita itsemyötätunnosta ja taidon soveltamisesta oman hyvinvointinsa tueksi tai omassa työssään esim. sosiaali- ja terveydenhuollon asiakaspalvelutehtävissä.

Kouluttaja: Mari Viljakainen, Psykologi, mindfulness-ohjaaja (CFM) ja ensimmäinen suomalainen MSC-ohjaaja. Mari on opiskellut itsemyötätunto (MSC)-opettajaksi Yhdysvalloissa.

Koulutuksen tavoitteet:

Itsemyötätunnon perusteet -kurssilla opit
· taitoja käsitellä hankalia tunteita
· hellittämään liiallisesta vaativuudesta itseäsi kohtaan
· kuinka motivoida itseäsi rohkaisemalla ennemmin kuin kritisoimalla
· tietoisen läsnäolon ja itsemyötätunnon harjoitteita, joita voit soveltaa omaan arkeesi tai työhösi

Tutustu itsemyötätuntoon tarkemmin sivulla www.itsemyotatunto.fi

Osallistumismaksu 260 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 16.9.2019 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot