Luonnonkosmetiikan raaka-aineet

19.11.2019 klo. 10:00 - 16:00
Kouvola

Luonnonkosmetiikka kasvattaa suosiotaan niin käyttäjien kuin valmistajienkin parissa. Tiedostavat kuluttajat kiinnittävät entistä enemmän huomiota kehonsa kemikaalikuormaan ja kysynnän kasvaessa kosmetiikka-alan yritykset ovat lähteneet vastaamaan tarpeeseen ja valikoima kasvaa koko ajan. Luonnonkosmetiikassa käytetään mahdollisimman vähän prosessoituja luonnosta saatavia raaka-aineita. Mitkä raaka-aineet tekevät luonnonkosmetiikasta erilaista kuin tavanomainen kosmetiikka ja miten nämä ainesosat vaikuttavat ihoomme ja hiuksiimme. Entä mistä tunnistat laadukkaan luonnonkosmetiikan?

Kouluttaja: Maria Varon, estenomi

Ohjelma

klo 10-12 Luonnonkosmetiikassa sallitut raaka-aineet 

klo 12-13 Lounastauko

klo 13-14.30 Lähemmässä tarkastelussa hajusteraaka-aineet ja kasviöljyt

klo 14.30-15 Kahvitauko

klo 15-16 Lähemmässä tarkastelussa UV-suoja-aineet

Osallistumismaksu: 90 €
 
Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet maksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä perimme koko maksun.
 

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 26.10.2019 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot