Kokonaisvaltainen ihonhoito ja ihon erityisongelmat

24.3.2020 klo. 10:00 - 16:00
Kouvola

Ihminen on kokonaisuus ja iho on kehomme suurin elin. Mitä tulisi huomioida ihon erityisongelmien kuten ihottumien ja tulehduksellisten iho-ongelmien hoidossa. Joka puolella kehoamme asustavat mikrobit muodostavat oman yksilöllisen mikrobiomimme, jonka koostumus ja hyvinvointi vaikuttaa kokonaisvaltaisen hyvinvointimme lisäksi ihoomme. Mikrobiomin epätasapaino voi aiheuttaa erilaisia iho-ongelmia, joilla saattaa olla vaikutusta myös itsetuntoon. Kiinnittämällä huomioita mikrobiomin terveyteen voidaan ennaltaehkäistä ja hoitaa esim. ikääntymisen merkkejä iholla tai muita ihon erityisongelmia. Koulutuspäivän aikana kuulet mm. siitä, miten voit itse vaikuttaa omilla päivittäisillä toimillasi oman ihosi hyvinvointiin.

Kouluttaja: Maria Varon, estenomi

Ohjelma

klo 10-12 Mikä on ihon merkitys terveydelle ja mikä on mikrobiomi

klo 12-13 Lounastauko

klo 13-14.30 Ihon erityisongelmien syntymekanismit ja hoito

klo 14.30-15 Kahvitauko

klo 15-16 Ihon erityisongelmien syntymekanismit ja hoito jatkoa
 
Osallistumismaksu: 90 €  
 
Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet maksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä perimme koko maksun.
 

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 10.3.2020 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot