Kymenlaakson lasten ja nuorten yliopisto: Sarjakuvakurssi

24.8.2019 - 25.8.2019
Kymenlaakson kesäyliopisto, Kouvolankatu 24, Kouvola

Sarjakuvakurssilla perehdytään erityisesti tarinankerronnan saloihin käyttämällä ammattisarjakuvapiirtäjien tekniikoita. Kurssilla pääsee tutustumaan niin lyhyiden strippien tekoon kuin myös toteuttamaan pidempää novellisarjakuvaa.

Aikataulu: lauantai 24.8. ja sunnuntai 25.8.2019 klo 10-15

Kurssi sopii kaikille 8-16 vuotiaille sarjakuvien ystäville ja erityisesti niiden piirtämisestä kiinnostuneille lapsille ja nuorille.

Kurssin vetäjänä toimii sarjakuvapiirtäjä ja kuvataiteilija Joni Ahonen, jonka sarjakuvia on julkaistu mm. Itä-Savossa ja Ilta-Sanomissa.

Osallistumismaksu: 80 € (Ei sisällä mitään tarjoilua - omat eväät mukaan!)

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.
 

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 9.8.2019 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot