Tutustu viestintätieteisiin 2 op (VY)

1.1.2020 - 31.5.2020

Koulutukseen on jatkuva haku!

Vaasan yliopisto tarjoaa lukuvuonna 2019-2020 kaikille yliopisto-opinnoista kiinnostuneille mahdollisuuden päästä tutustumaan Vaasan yliopiston eri oppiaineisiin ja yliopisto-opiskeluun.

Tutustumiskurssit tarjoavat nimensä mukaisesti mahdollisuuden päästä tutustumaan Vaasan yliopiston hallintotieteiden, kauppatieteiden tai viestintätieteiden koulutuksiin. Kurssit on tarkoitettu erityisesti lukiolaisille jatko-opintojen suunnittelun tueksi, mutta kuka tahansa yliopisto-opiskelusta kiinnostunut voi osallistua maksutta kursseille.

Sisältö: Kurssi  on  johdantokurssitasoinen  kokonaisuus viestintätieteiden opiskelusta. Kurssi antaa opiskelijalle perusvalmiudet viestintätieteiden opiskeluun ja esittelee Vaasan yliopistossa opetettavia viestintätieteiden aihepiirejä (mm. työelämäviestintä, digitaalinen viestintä, organisaatioviestintä, tekninen viestintä, pelitutkimus).

Osaamistavoite: Kurssin tavoitteena on, että opiskelija

  • ymmärtää viestinnän tärkeyden osana yhteiskuntaa
  • osaa eritellä viestintätieteiden eri aihepiirejä
  • tuntee joitakin viestintätieteiden opinnoissa tarvittavia keskeisiä käsitteitä
  • osaa  hahmottaa,  millaisessa  työssä  viestintätieteistä  valmistunut  voi  tulevaisuudessa toimia
  • osaa arvioida ja pohtia omaa kiinnostustaan ja valmiuksiaan viestintätieteiden opiskelua ajatellen.

Suoritustapa: Moodle-oppimisympäristössä  suoritettava kurssi, johon sisältyy verkossa tarjottavaa materiaalia, itsenäistä opiskelua ja oppimistehtäviä. Kahden opintopisteen laajuisen kurssin arvioitu työmäärä on 2 x 27 h = 54 h. Työmäärä kuitenkin vaihtelee riippuen omista opiskelutaidoista ja aiheen tuntemuksesta. Tehtäviä voi tehdä omaan tahtiin lukukauden aikana, mutta niille on valmiiksi annetut palautuspäivämäärät.

Oppimateriaali: Opettajan ohjeiden mukaan verkko-oppimisympäristössä.

Arviointi: hyväksytty/hylätty.

Vastuuopettaja:Kurssin opettajina toimivat Vaasan yliopiston viestintätieteiden tutkijat ja opettajat.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 1.12.2019 mennessä.
Lisätietoja: Anna-Maria Hentilä
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: anna-maria.hentila@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot