Exlibris-työpaja

21.10.2019 - 25.10.2019
Kotka

 

Tule suunnittelemaan ja tekemään itsellesi oma exlibris eli kirjanomistajamerkki!

Aikataulu: 21.-25.10.2019 klo 9-16

Opettaja: taidegraafikko Igor Baranov

Opetuskieli: englanti ja venäjä

Exlibrikset ovat kirjanomistajamerkkejä, jotka yhdistävät kirjallisuuden ja pienoistaiteen. Aihe kuvaa usein symbolisesti asioita, jotka ovat merkin omistajalle elämässä tärkeitä.

Exlibris on kirjan ensiölehdelle liimattava kirjanomistajamerkki. Nimitys tulee latinankielisistä sanoista ex libris, jotka tarkoittavat kirjaimellisesti kirjoista, merkitystä laajentaen myös kirjojen joukosta eli kirjastosta.

Nykyisin exlibriksiä tehdään kirjojen merkitsemistä varten, osalle ne ovat tärkeä osa taidetta ja toisille puhtaasti keräilyesineitä. Tällä hetkellä ympäri maailmaa on useita exlibrisyhdistyksiä ja seuroja, jotka järjestävät kansainvälisiä kokouksia ajatusten ja merkkien vaihtoon.

Kurssin alussa pidetään luento exlibriksen historiasta, tarkastellaan klassisia ja moderneja esimerkkejä. Opetuksen aikana jokainen osallistuja suunnittelee oman exlibriksen sekä toteuttaa sen käyttäen myrkytöntä taidegrafiikan syväpainomenetelmää.

Osallistumismaksu: 140 € (Maksu sisältää opetuksen ja materiaalit.)

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, peritään koko maksu.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 7.10.2019 mennessä.
Lisätietoja: Aleksandra Hintsala
Puh: 040 595 5893
Sähköposti: aleksandra.hintsala@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot