AY5513302 Sosiaalityön käytäntö 2, 10 op (UEF)

17.1.2020 - 24.4.2020

Aikataulu: 17.1. aloitusseminaari, 24.4. päättöseminaari

Maksut: Kymenlaakson kesäyliopiston osallistumismaksu 320 € + Itä-Suomen yliopiston avoimen yliopiston maksu 100 €

Opiskelija voi suorittaa opintojakson asiakassuunitelmaa koskevalla oppimistehtävällä, ja osallistumalla aloitus sekä päätösseminaariin, mikäli hänellä on sosionomi (amk), geronomi (amk) tai yhteisöpedagogi (amk) -tutkinto tai vähintään 12 kk:n työkokemus sosiaalityöntekijän tehtävistä. Tässä tapauksessa maksut:  Kymenlaakson kesäyliopiston osallistumismaksu 150 € + Itä-Suomen yliopiston avoimen yliopiston maksu 100 €.

llmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua veloituksetta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.   Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä tai mikäli opinnot keskeytetään, laskutetaan koko osallistumismaksu. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella todennetut sairastumiset. Opintojen perumisesta tai keskeyttämisestä tulee ilmoittaa kirjallisesti kesäyliopiston toimistoon.

Oikeus muutoksiin pidätetään.
 

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 3.1.2020 mennessä.
Lisätietoja: Anna-Maria Hentilä
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: anna-maria.hentila@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot