Tietoinen läsnäolo tutuksi

25.1.2020 klo. 10:00 - 15:00
Kymenlaakson kesäyliopisto, Laivurinkatu 7, Kotka

Kaipaatko enemmän tietoista läsnäoloa arkeesi? Selkeyttä ajatuksiin, keskittymiskykyä ja keinoja rauhoittaa itse mielesi? Tule viettämään voimaannuttava ja palauttava päivä mindfulnessin parissa!

Kenelle: Mindfulness-harjoitukset sopivat hyvin kaikille, jotka kaipaavat tasapainottavaa työkalua arjen tueksi ja ovat kiinnostuneita parantamaan mm. läsnäoloa, stressistä palautumista, muistia, ajattelua, havaitsemista, tarkkaavaisuutta, luovuutta, ongelmanratkaisutaitoja sekä tunnetaitoja.

Päivä sopii hyvin niin uusille kuin jo mindfulnessiin tutustuneille ja erityisesti pohjalle Tietoisen läsnäolon syventävälle kurssipäivälle 15.2., jos mindfulness on sinulle aivan uutta. 

Kouluttaja: Mindfulness-ohjaaja ja -valmentaja Virpi Pakaslahti
www.lasnanyt.fi

Kurssin sisältö:

Kyky rauhoittua ja keskittyä on ihmisessä itsessään, mutta usein arkisten kiireiden alle kätkettynä.

Kurssilla tutustumme mindfulness-menetelmän taustoihin ja vaikutuksiin sekä teemme käytännön harjoituksia, joilla voit tukea tietoisuustaitoja itsenäisesti arjessasi. Harjoittelun lomassa osallistujat johdatetaan mindfulnessin eri teemoihin, kuten mielen strategiat, irtipäästäminen ja hyväksyminen. Kokeilemme läsnä olemista vaihtelevin harjoituksin, jotta jokainen voi löytää itselleen luontevimmat mindfulness-harjoitukset. Päivän aikana pääset kokemaan tietoisen hyväksyvän läsnäolon tasapainottavan ja rauhoittavan voiman.

Varusteet: Ota mukaan oma istuintyyny, jumppa-alusta, muistivihko sekä eväät. Pukeudu mukavasti ja kerroksittain, jotta voit säädellä vaatetustasi tarpeen mukaan. 

Osallistumismaksu: 75 €

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.
 

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 10.1.2020 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot