Kymenlaakson lasten ja nuorten yliopisto: Pelintekokurssi

12.10.2019 - 13.10.2019
Kouvola

Aikataulu: la 12.10. ja su 13.10. klo 9-15 (12 t)

Kohderyhmä: 10-16 -vuotiaat aloittelevat peliohjelmoijat

Kouluttaja: Tietotekniikan kouluttaja Jukka Lehtoranta

Kurssin tavoitteet ja sisältö:

Kurssin tavoitteena on
- oppia peliohjelmoinnin ja peligrafiikan alkeita
- tutustua hyvän pelin ominaisuuksiin ja pelisuunnitteluun
- tutustua Unity-pelinteko-ohjelmaan
 
Osallistujat saavat perustiedot kaikista kurssin osa-alueista, mutta ryhmätyön edetessä jokainen ryhmästä voi keskittyä haluamaansa osa-alueeseen. Ryhmätyön        lopputuloksena syntyy pelattava selainpeli, jonka työstämistä ryhmä voi halutessaan         jatkaa kurssin jälkeen.

Kurssin aikana tutustutaan hyvän pelin ominaisuuksiin, pelin käsikirjoittamiseen,    peliohjelmointiin, peligrafiikkaan ja peliäänten tekemiseen. Kurssin aikana suunnitellaan ja toteutetaan ryhmätyönä oma selaimessa toimiva peli käyttäen Unity-ohjelmaa ja sen Playground-ominaisuutta. Unity on ammattilaistenkin suosima ilmainen pelinteko-ohjelma ja playground on sen lisäosa, joka mahdollistaa valmiiden perusominaisuuksien hyödyntämisen. Peligrafiikan tekemiseen käytetään muun muassa Krita ja Sumopaint -ohjelmia, jotka mahdollistavat monipuolisten grafiikoiden ja animaatioiden tekemisen. Peliääniä tehdään mm. Garageband-ohjelmalla.

Osallistujamäärä: max 16 osallistujaa

Osallistumismaksu: 85 €

Omat eväät mukaan!

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.
 

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 27.9.2019 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot