Puheviestintä 2 op (UEF)

8.11.2019 - 23.11.2019
Kouvola

Aika: 8.-9.11. ja 22.-23.11.2019 pe klo 16.15-20.15 ja la klo 8-12

Opettaja: Yliopisto-opettaja Sanna Niskanen, Itä-Suomen yliopiston kielikeskus

Osaamistavoitteet: Vuorovaikutusosaaminen on olennainen osa akateemista asiantuntijuutta. Puheviestinnän opetuksen tavoitteena on, että opiskelija ymmärtää, mikä merkitys vuorovaikutusosaamisella on erilaisissa oman alan asiantuntijatehtävissä. Opiskelija osaa paitsi toimia, myös suunnitella ja pohtia toimintaansa oman tieteen- ja ammattialansa keskeisissä vuorovaikutustilanteissa itsenäisesti ja yhteistyössä toisten kanssa. Opiskelija osaa tukea muiden opiskelijoiden oppimista palautteen avulla ja hyödyntää saamaansa palautetta osaamisensa kehittämisessä.

Sisältö: Opintojaksolla käsitellään vuorovaikutusosaamisen kehittämistä, vuorovaikutusta omalla tieteen- ja ammattialalla ja harjoitellaan tieteellisen puheenvuoron valmistelua, pitämistä ja pohdintaa. Keskeisiä teemoja ovat asiantuntijan vuorovaikutusosaaminen, suhdekeskeisyys vuorovaikutuksessa, vuorovaikutusosaamisen kehittäminen ja tieteellinen puheviestintä: esiintymistaito, seminaarikeskustelutaidot, palautteen antaminen ja vastaanottaminen.

Oppimateriaali: Opettajan jakama materiaali.

Suoritustavat: Osallistuminen opetukseen ja kurssiin kuuluvat tehtävät.

Toteutustapa: Kontaktiopetus 24 t. Luennot, suulliset ja kirjalliset pari- ja ryhmäharjoitukset, itsenäinen työskentely. Läsnäolovelvollisuus vähintään 80 %. Osallistuminen opetukseen ja kurssiin kuuluvat tehtävät. Jatkuva arviointi.

Arviointi: Suoritus arvioidaan asteikolla hyväksytty-hylätty.

Osallistujamäärä: max 20 osallistujaa

Maksut: Kymenlaakson kesäyliopiston osallistumismaksu 270 € + Itä-Suomen yliopiston rekisteröintimaksu 20 €

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua veloituksetta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan puolet osallistumismaksusta.  Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä tai mikäli opinnot keskeytetään, laskutetaan koko osallistumismaksu. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella todennetut sairastumiset. Opintojen perumisesta tai keskeyttämisestä tulee ilmoittaa kirjallisesti kesäyliopiston toimistoon.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 25.10.2019 mennessä.
Lisätietoja: Anna-Maria Hentilä
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: anna-maria.hentila@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot