DiKATA: Office 365 tehokäyttöön kotona ja koulussa

16.9.2019 - 25.9.2019
Verkko-opinnot

Office 365:n avulla eroon katoavista muistitikuista ja liitetiedostoista? Tämän koulutuksen aikana opit muun muassa sen. Käymme läpi myös Office 365:n keskeisimmät ohjelmat, kuten Wordin, PowerPointin ja Excelin yhteisöllisen työskentelyn näkökulmasta.
 
Huomaathan, että koulutusta varten tarvitset ilmaisen Microsoft-tilin. Maksullista Office-pakettia ei sen sijaan tarvita vaan kaikki työskentely tapahtuu selaimessa.
 
Koulutuksen pääteemana on Office 365:n työkalujen mahdollistama vuorovaikutuksellisuus ja sitä kautta työnteon tehokkuuden sekä mielekkyyden parantuminen. Tämän koulutuksen aikana et siis opi välttämättä Excelin laskentakaavojen tehokäyttöä vaan sen, kuinka voit hyödyntää työ- tai opiskelukavereidesi osaamista reaaliajassa ongelmanratkaisuun.
 
Aluksi tutustumme Office 365:n ympäristöön ja ohjelmiin yleisellä tasolla. Tiedostojen jakaminen, kommentointi sekä tallentaminen ovat ensimmäisiä opittavia asioita. Koulutuksen seuraavissa vaiheissa tutustutaan tarkemmin eri työkalujen ominaisuuksiin vuorovaikutuksellinen näkökulma edellä.
 
Koulutuksen “oppitunnit” alkavat edellisellä kerralla läpikäytyjen asioiden kertaamisella sekä pienen kotitehtävän avaamisella. Koulutuksen sisällöt kerroittain ovat:
 
1.kerta maanantai 16.9. klo 17-18
Office 365:n esittely, OneDrive sekä tiedostojen luominen, tallentaminen ja jakaminen
 
2. kerta keskiviikko 18.9. klo 16-18
Word, Powerpoint ja Excel. Yhteisöllinen työskentely, kommentointi ja lisäosat
 
3. kerta lauantai 21.9. klo 16-17
Onenote, sähköinen muistikirja oppimisen tukena. Outlook-sähköpostin sekä sähköisen kalenterin ominaisuuksia.
 
4. kerta maanantai 23.9. klo 17-18
Esityksiin uutta virtaa Swayn avulla. Powerpointin korvaaja tai ainakin vähän erilainen mahdollisuus tehdä näyttäviä esityksiä.
 
5. kerta keskiviikko 25.9. klo 15-16
Skype ja Teams, videopuhelut ja keskustelut. Koulutuksen sisältöjen kertaamista ja keskustelua.

Koulutus on maksuton! Ilmoittautuessa lisää "laskutusosoitteeksi" oma kotiosoite. Lähetämme sähköpostiisi linkin koulutukseen.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 16.9.2019 mennessä.
Lisätietoja: Anna-Maria Hentilä
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: anna-maria.hentila@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot