DiKATA: WhatsAppin käyttö

17.9.2019 klo. 17:00 - 18:30
Verkko-opinnot

Whatsapp on maailmanlaajuisesti todella suosittu pikaviestipalvelu, jolla voit lähettää helposti ja nopeasti viestejä ystävillesi. Sovelluksen avulla voit lähettää teksti- ja kuvaviestejä, sekä ääniviestejä. Lisäksi voit lähettää kuvaamiasi videoita ja soittaa ääni-, sekä videopuheluita. Whatsapp on ilmainen ja sen saa ladattua Play-kaupasta Android-laitteille, sekä App Storesta IOS laitteille. Sovelluksesta on olemassa myös Whatsapp Web – versio, jonka avulla saat pikaviestipalvelun myös tietokoneellesi.

Sovellus käy vallanmainiosti esimerkiksi työyhteisön viestintävälineeksi. Sen avulla on helppo ja nopea lähetellä kuvia ja viestejä kiireellisissä asioissa ilman, että tarvitsee välttämättä avata esimerkiksi sähköpostia. Whatsapp:iin on helppo perustaa ryhmä, johon voi lisätä kaikki toimiston jäsenet ja tiedottaa juoksevista asioista. Jotkut yritykset käyttävät Whatsappia jopa omien asiakkaidensa kanssa viestimiseen. Tämä sovellus on loistava ja helppokäyttöinen viestintäväline, joka nopeuttaa kommunikointia huimasti; viestit tulevat puhelimeesi, joka on nykyään jokaisella mukana lähes koko ajan. Tämä tarkoittaa, että reagointi viesteihin ja juokseviin asioihin tapahtuu paljon aikaisempaa nopeammin.

Tässä koulutuksessa käydään perusteellisesti läpi sovelluksen käyttöönotto, sekä miten sovellusta käytetään. Koulutus kestää 1,5 tuntia ja soveltuu yhtä lailla niin vasta-alkajille, kuin peruskäyttäjillekin. Koulutuksen tavoitteena on, että jokainen osallistunut osaa ladata itselleen sovelluksen ja kirjautua sisään, lähettää sekä vastaanottaa, ääni-, kuva-, ja tekstiviestejä, soittaa video-, ja äänipuheluita ja muokata tarvittaessa oman profiilinsa tietoja. Koulutuksessa käytetään havainnollista kuvamateriaalia, jonka avulla sovelluksen käyttöönotto sujuu helpommin. Koulutuksessa käydään perusasioiden lisäksi läpi sovelluksen muutamia yksityiskohtaisempia ominaisuuksia, esimerkiksi miten viestejä voi tallentaa, miten voi nähdä onko viestisi vastaanottaja nähnyt lähettämäsi viestin ja miten keskusteluja voi mykistää.

Koulutus on mahtava tilaisuus tehdä viestinnästäsi helpompaa, joustavampaa ja ennen kaikkea nopeampaa. Tule mukaan ja ota Whatsapp haltuun työyhteisössäsi!

Koulutus on maksuton! Ilmoittautuessa lisää "laskutusosoitteeksi" oma kotiosoite. Lähetämme sähköpostiisi linkin koulutukseen.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 17.9.2019 mennessä.
Lisätietoja: Anna-Maria Hentilä
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: anna-maria.hentila@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot