DiKATA: Tietoturvan kivijalka, osa 2

24.9.2019 klo. 17:00 - 18:00
Verkko-opinnot

Jokaisen internetin ja tietoteknologian käyttäjän on syytä tuntea tietoturvan ja turvallinen digitaalinen työskentelyn keskeisimmät taidot. Mitä kaikkea on huomioitava turvallisessa ja vastuullisessa tietotekniikan käytössä? Entä, miten tukea omalla toiminnalla turvallista, luotettavaa ja sujuvaa digityöskentelyä? Mitä pitäisi tietää viruksista, tietojenkalastelusta, palomuureista tai roskapostista? Miten otetaan käyttöön kaksivaiheinen tunnistautuminen? Tietoturvaan liittyvät henkilökohtaiset käyttäjätunnukset, turvalliset salasanat, laitteiden suojaus, ohjelmistojen päivitykset sekä internetin ja sosiaalisen median mielekäs käyttö ja uhkien tiedostaminen ja tunnistaminen.

Koulutus on maksuton! Ilmoittautuessa lisää "laskutusosoitteeksi" oma kotiosoite. Lähetämme sähköpostiisi linkin koulutukseen.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 24.9.2019 mennessä.
Lisätietoja: Anna-Maria Hentilä
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: anna-maria.hentila@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot