DiKATA: Outlook ja Gmail-sähköpostien käyttö sekä Skype ja Skype-business, osa 1

25.9.2019 klo. 17:00 - 18:30
Verkko-opinnot

Erilaisten viestintävälineiden käytön hallitseminen on työelämässä yhä tärkeämpää. Tässä webinaarikoulutuk¬sessa opit käyttämään yleisintä työelämässä käytössä olevaa sähköpostiohjelmaa; Outlook-sähköpostia. Saat webinaarissa vinkkejä ohjelman peruskäyttöön liittyen ja sinulle opetetaan mm. liitetiedostojen käsitteleminen. Outlook-sähköpostiohjelma ei suinkaan ole ainoa sähköposti ja webinaarin toisessa osassa sinulle opetetaan Gmail-sähköpostiohjelman käyttö; jos sinulla ei ole Gmail-sähköpostiin tunnuksia, myös tunnusten luominen kuuluu webinaarin sisältöön.

Sähköpostin lisäksi voidaan viestiä myös erilaisten sovellusten avulla. Sovelluksista sinulle opetetaan tässä webinaarikoulutuksessa mm. Skype ja Skype for Business. Lisäksi kouluttaja esittelee myös muita vastaavia sovelluksia.

Tavoitteet
Oppia käyttämään sähköpostiohjelmia ja viestinnän muita välineitä monipuolisesti peruskäyttäjän näkökulmasta. Tavoitteena on oppia ymmärtämään sähköpostiviestintään liittyviä viestinnällisiä asioita (kuten mm. miten sähköpostiviesti kannattaa otsikoida). Viestintävälineiden osalta tavoitteena on oppia viestimään reaaliaikaisesti (esimerkiksi kirjoitetun viestin muodossa) Skypen välityksellä. Viestintää harjoitellaan sekä sähköpostiohjelman että viestintäsovelluksen osalta webinaareissa, joten koulutuksen jälkeen osaat käyttää itsenäisesti välineitä työssäsi.

Kohderyhmä
Henkilöt, jotka haluavat vahvistaa omaa osaamistaan sähköpostin ja erilaisten viestintävälineiden käyttöön liittyen.

Osa 1: Webinaari-koulutuksen ensimmäisessä osassa opit Outlook-sähköpostin perusteet syvällisesti. Koulutuksen alussa käydään keskustellen kouluttajan johdolla yleistä sähköpostiviestintään liittyvää asiaa läpi (mm. viestin kirjoittamiseen ja netikettiin liittyviä asioita). Tämän lisäksi opetellaan Outlook-ohjelmalla viestin lähettämiseen, saapuneeseen viestiin vastaamiseen sekä viestin edelleen lähettämiseen ja turhien viestien poistamiseen liittyviä toimintoja. Lisäksi opit lähettämään ja käsittelemään sähköpostin liitetiedostoja.   

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 25.9.2019 mennessä.
Lisätietoja: Anna-Maria Hentilä
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: anna-maria.hentila@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot