DiKATA: Outlook ja Gmail-sähköpostien käyttö sekä Skype ja Skype-business, osa 2

26.9.2019 klo. 17:00 - 18:30
Verkko-opinnot

Erilaisten viestintävälineiden käytön hallitseminen on työelämässä yhä tärkeämpää. Tässä webinaarikoulutuk¬sessa opit käyttämään yleisintä työelämässä käytössä olevaa sähköpostiohjelmaa; Outlook-sähköpostia. Saat webinaarissa vinkkejä ohjelman peruskäyttöön liittyen ja sinulle opetetaan mm. liitetiedostojen käsitteleminen. Outlook-sähköpostiohjelma ei suinkaan ole ainoa sähköposti ja webinaarin toisessa osassa sinulle opetetaan Gmail-sähköpostiohjelman käyttö; jos sinulla ei ole Gmail-sähköpostiin tunnuksia, myös tunnusten luominen kuuluu webinaarin sisältöön.

Sähköpostin lisäksi voidaan viestiä myös erilaisten sovellusten avulla. Sovelluksista sinulle opetetaan tässä webinaarikoulutuksessa mm. Skype ja Skype for Business. Lisäksi kouluttaja esittelee myös muita vastaavia sovelluksia.

Tavoitteet
Oppia käyttämään sähköpostiohjelmia ja viestinnän muita välineitä monipuolisesti peruskäyttäjän näkökulmasta. Tavoitteena on oppia ymmärtämään sähköpostiviestintään liittyviä viestinnällisiä asioita (kuten mm. miten sähköpostiviesti kannattaa otsikoida). Viestintävälineiden osalta tavoitteena on oppia viestimään reaaliaikaisesti (esimerkiksi kirjoitetun viestin muodossa) Skypen välityksellä. Viestintää harjoitellaan sekä sähköpostiohjelman että viestintäsovelluksen osalta webinaareissa, joten koulutuksen jälkeen osaat käyttää itsenäisesti välineitä työssäsi.

Kohderyhmä
Henkilöt, jotka haluavat vahvistaa omaa osaamistaan sähköpostin ja erilaisten viestintävälineiden käyttöön liittyen.

Osa 2: Toisessa osassa tutustutaan Gmail-sähköpostiohjelmaan. Webinaarin alussa sinulle opastetaan Gmail-tilin luominen, jonka jälkeen yhdessä harjoitellen käydään läpi Gmail-sähköpostin käyttöön liittyvät yleiset toiminnot, kuten viestien luominen, lähettäminen, viesteihin vastaaminen, viestin välittäminen edelleen sekä viestien poistaminen ja liitetiedostojen käsitteleminen. Webinaarin lopuksi esitellään muita viestintävälineitä; saat katsauksen erilaisten viestintävälineiden mahdollisuuksista esittelyn omaisesti.

Koulutus on maksuton! Ilmoittautuessa lisää "laskutusosoitteeksi" oma kotiosoite. Lähetämme sähköpostiisi linkin koulutukseen.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 26.9.2019 mennessä.
Lisätietoja: Anna-Maria Hentilä
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: anna-maria.hentila@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot