DiKATA: Instagram haltuun

8.10.2019 klo. 16:30 - 18:00
Verkko-opinnot

Instagram on sosiaalinen verkosto, joka perustettiin vuonna 2010. Instagramissa voit jakaa kuvia ja videoita, stooreja, sekä pitää live-lähetyksiä. Sovellus tarjoaa monenlaisia visuaalisia työkaluja, kuten filttereitä, joita voit käyttää sisältösi muokkaamiseen. Instagram-alustalla voit myös lähettää viestejä toisille käyttäjille.

Koulutuksessa lähdetään liikkeelle alusta alkaen siitä, miten lataat sovelluksen puhelimellesi, sekä luot itsellesi käyttäjäprofiilin. Lisäksi tutustutaan sovelluksen toimintaan ja siihen, miten luodaan erilaisia julkaisuja sovelluksella. Perehdymme koulutuksessa myös siihen, miten Instagramilla voi tutkia itseään kiinnostavien aihepiirien julkaisuja ja ihmisiä. Koulutuksen kesto on 1,5 tuntia ja se on suunnattu peruskäyttäjille ja hyötykäyttäjille.

Instagram on oivallinen paikka luoda yritykselle persoonallinen ja yksilöllinen feedi, eli profiilisivu. Aktiivinen profiilin ylläpito voi johtaa hyviin orgaanisen näkyvyyden tuloksiin. Instagram on yhä enenevissä määrin paikka, josta etsitään mielenkiintoisia henkilöitä ja yrityksiä, tehdään rekrytointia, sekä etsitään yhteistyökumppaneita. Instagramia voisi sanoa ns. matalan kynnyksen kanavaksi, sillä siellä kommentointi ja tykkäykset ovat yleisempiä kuin Facebookissa.

Instagramin suosio on ollut huimaa, eikä sille näy loppua. Siksipä yhä useampi yritys on siirtänyt markkinointiaan enemmän sovelluksen puolelle ja saanut siellä näkyviä tuloksia aikaan. Instagram onkin tarjonnut vuodesta 2016 asti yrityksille mahdollisuuden luoda yritystili normaalin Instagram -tilin sijaan. Yritystili tarjoaa monipuolisia tapoja yrityksille hyödyntää sovellusta toiminnassaan. Esimerkiksi sovellus kerää tietoa yritystilin seuraajista ja profiilissasi kävijöistä, josta on iso apu julkaisujen suunnittelussa, sekä sitä kautta brändin luomisessa. Kuitenkin ennen kuin voi uppoutua Instagramin ihmeelliseen maailmaan yrityskäytössä, täytyy perusteet olla hallussa. Tämä koulutus tarjoaa sinulle perusteellisen opastuksen sovelluksen käyttöön, joten miksipä et tulisi mukaan opettelemaan Instagramin käyttöä!

Koulutus on maksuton! Ilmoittautuessa lisää "laskutusosoitteeksi" oma kotiosoite. Lähetämme sähköpostiisi linkin koulutukseen.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 7.10.2019 mennessä.
Lisätietoja: Anna-Maria Hentilä
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: anna-maria.hentila@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot