DiKATA: Medialukutaito tutuksi, osa 1

8.10.2019 klo. 18:00 - 19:00
Verkko-opinnot

Ammatillinen ajan tasalla pysyminen ei ole kiinni tietolähteiden puuttumisesta, mutta miten varmistua tiedon luotettavuudesta ja ajankohtaisuudesta? Miten hallita tietotulvaa? Hybridivaikuttaminen on osa aikamme psykologista vallankäyttöä. Terveystiedon alueella ristiriitaiset viestit kilpailevat huomiosta. Valeuutiset manipuloivat. Lukutaito laajentuu medialukutaidon suuntaan ja vaatii kriittisyyttä sekä teknistä osaamista.

Medialukutaito on taitoa hyödyntää erilaisia mediaelementtejä: avata, lukea ja tallentaa tietoa systemaattisesti. Medialukutaito on myös taitoa analysoida ja muokata tietoa omiin tarpeisiin sekä taitoa tehdä omia mediaesityksiä luovasti ja vastuullisesti. Medialukutaito on taitoa käyttää erilaisia viranomaispalveluja sekä avoimia digitaalisia resursseja työssä ja vapaa-ajassa. Medialukutaidon osaamiskartalle ilmestyy jatkuvasti uutta, vaikkapa juttelubotteja, mutta perusosaamisella pääsee jo pitkälle.

Koulutus on maksuton! Ilmoittautuessa lisää "laskutusosoitteeksi" oma kotiosoite. Lähetämme sähköpostiisi linkin koulutukseen.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 7.10.2019 mennessä.
Lisätietoja: Anna-Maria Hentilä
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: anna-maria.hentila@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot