DiKATA: Windows 10 helppokäyttötoiminnot, osa 2

9.10.2019 klo. 17:00 - 18:00
Verkko-opinnot

Helppokäyttötoimintojen webinaarikoulutuksesta saat erinomaiset valmiudet hyödyntää tietokoneen käyttöjärjestelmän monipuolisia apuvälineitä. Webinaarissa edetään rauhallisesti, osallistujilla on aikaa kysellä ja webinaarin sisältöön varataan aina aikaa myös omatoimiseen harjoitteluun. Tässä webinaarissa sinulle tulevat tutuiksi niin käyttöjärjestelmän monipuoliset käyttöä tukevat apuvälineet kuin näppäimistön ja hiiren tehokas käyttö.

Tavoitteet
Oppia käyttämään monipuolisesti tietokoneessa olevia työtä helpottavia työkaluja. Työkaluja harjoitellaan webinaareissa, joten koulutuksen jälkeen osaat käyttää välineitä työssäsi.

Kohderyhmä
Kaikille, jotka kokevat hyötyvänsä tietokoneen näppärien apuohjelmien tuntemuksesta sekä sujuvasta näppäimistön ja hiiren käytöstä.

Sisältö osa 2: Suurennuslasin käyttö, suuren kontrastin tila ja mahdollisuudet ja kuvankaappaustyökalu sekä paljon harjoituksia.

Koulutus on maksuton! Ilmoittautuessa lisää "laskutusosoitteeksi" oma kotiosoite. Lähetämme sähköpostiisi linkin koulutukseen.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 8.10.2019 mennessä.
Lisätietoja: Anna-Maria Hentilä
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: anna-maria.hentila@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot