DiKATA: Arjen ja ajanhallinta, osa 1

23.10.2019 klo. 16:00 - 17:00
Verkko-opinnot

Onko sinulla jatkuva kiireen tunne? Teet päivän aikana paljon kaikenlaista, mutta päivän päätteeksi mietit, oletko saanut mitään aikaiseksi? Rytmittääkö päiväsi sähköposti vai oletko itse kalenterisi herra?

Hektinen työelämä ja eri kanavien tarjoama tietotulva stressaa monia. Työterveyslaitoksen tutkimuksen mukaan asiantuntijatyötä tekevistä 50% tunsi, että ei pysty tekemään työtään riittävän hyvin ja yli 60% joutui usein keskeyttämään työnsä kiireellisemmän tehtävän vuoksi. Epäselvät tavoitteet ja jatkuvat keskeytykset nakertavat työn ja aikaan saamisen iloa.

Ajanhallinta ja itsensä johtaminen ovat tulevaisuudessa yhä tärkeämpiä työelämätaitoja. Näitä taitoja voi harjoitella kuten mitä tahansa muitakin taitoja: oppiminen, uusien tapojen kokeilu ja sinnikäs harjoittelu tuovat tuloksia.

Tässä webinaarissa käydään läpi työkaluja tavoitteiden asettamiseen sekä niiden seurantaan. Webinaarissa käydään läpi vinkkejä sähköisen kalenterin ja muiden apuvälineiden hyödyntämiseen.

Koulutus on maksuton! Ilmoittautuessa lisää "laskutusosoitteeksi" oma kotiosoite. Lähetämme sähköpostiisi linkin koulutukseen.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 22.10.2019 mennessä.
Lisätietoja: Anna-Maria Hentilä
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: anna-maria.hentila@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot