DiKATA: Thinglink – Visuaaliset ja interaktiiviset sisällöt oppimisen ja työn tukena

23.10.2019 klo. 17:30 - 19:00
Verkko-opinnot

Työssäoppiminen ja tietotyö on lisääntynyt kaiken tyyppisissä työtehtävissä monella alalla. Perustaitojen merkitys kasvaa kun yksinkertainen työ vähenee ja osaamis-  sekä oppimisvaatimukset lisääntyvät. Kyvystä käsitellä ja hyödyntää tietoa on tullut tärkeä taito kun tieto kulkee yhä enemmän sähköisessä muodossa. Toisaalta taas työntekijöillä  on paljon hiljaista tietoa työstä, jota ei ole kirjattu mihinkään. Työtehtävät saattavat muuttua ja uusia asioita pitäisi omaksua nopeasti. Työntekijöiden vaihtuvuus ja lyhyet työsuhteet vaativat hyvää työhön perehtymistä. Työnhakijan taas on hyvä erottautua joukosta ja osoittaa hallitsevansa uusia teknologioita.

Kuinka sitten tehostaa oppimista, työhön perehtymistä ja opastusta interaktiivisilla sisällöillä?

Ajattele jos uusi työntekijä voisi tutustua työpaikkaan, -tehtäviin ja -kavereihinsa etukäteen interaktiivisen 360°-kuvan avulla? Tai jos voisit lisätä työpaikkahakemukseesi valokuvan itsestäsi, johon olet liittänyt esittelyvideon itsestäsi, linkittänyt nettisivusi, somekanavasi ja työnäytteitä aiemmista työtehtävistä? Ehkä sinua kiinnostaisi tutustua Äänekosken kotiseutumuseon virtuaaliseen kierrokseen? Mitä jos näkisit kotona lapsesi päiväkotiretkikuvia, joihin on liitetty kuvia ja videoita retkipäivän tapahtumista? 
 
Tämä kaikki ja paljon muuta on mahdollista tehdä Thinglink-palvelulla. Se on hyvin monipuolinen palvelu, jolla voi luoda ja katsella interaktiivisia sisältöjä. Tarvitset vain pohjakuvan (valokuva tai 360°-kuva) tai videon, johon liität erilaista sisältöä. Liitetty sisältö voi olla tekstiä, kuvaa, video, ääntä tai nettilinkki. Sisältöjä voit tehdä, muokata ja katsoa mobiililaitteella tai tietokoneella. Lisäksi 360°-kuvia voi katsoa myös virtuaalilaseilla. Thinglink mahdollistaa monikanavaisen oppimisen ja tiedon välittämisen. Sen avulla voi yhdistää ja koota paljon tietoa yhteen kuvaan tai videoon.
 
Maksuttomalla lisensillä pääset kokeilemaan palvelun kaikkia toimintoja ja voit tehdä itse sisältöä, mutta et voi jakaa niitä muille eteenpäin. Maksullisia, eri hintaisia lisenssejä, löytyy eri käyttötarkoituksiin (media- ja markkinointi, perus- ja korkeakoulut, verkko-oppiminen ja -koulutus, non-profit). Tutustu Thinglinkiin täältä.
 
Verkkokoulutuksessa tutustutaan Thinglink-palveluun ja esitellään sillä tehtyjä erilaisia interaktiivisia esimerkkisisältöjä. Koulutuksessa esitellään Thinglinkin mobiililisovellus (iOS ja Android) ja tietokoneella toimiva selainpohjainen palvelu. Osallistujat voivat halutessaan luoda itselleen maksuttoman Thinglink-tilin ja harjoitella sisällön tuottamista mobilisovelluksella. Koulutuksen jälkeen osallistujalla on hyvät valmiudet ohjelman turvalliseen käyttöön. Koulutus sopii sekä aloittelevalle että hyötykäyttäjälle.

Koulutus on maksuton! Ilmoittautuessa lisää "laskutusosoitteeksi" oma kotiosoite. Lähetämme sähköpostiisi linkin koulutukseen.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 22.10.2019 mennessä.
Lisätietoja: Anna-Maria Hentilä
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: anna-maria.hentila@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot