DiKATA: Otetta ajanhallintaan

28.10.2019 klo. 16:00 - 17:00
Verkko-opinnot

Tietotyö heikentää ajanhallintaa ja keskittymiskykyä. Sähköisten järjestelmien keskellä tarvitaan aiempaa tietoisempaa itsensä johtamista ja kokonaisvaltaista hyvinvoinnista huolehtimista. Tietotekniikan avulla voi hallita oman energian suuntaamista oikeisiin kohteisiin ja näin tukea keskittymistä.

Erilaiset työkalut auttavat tavoitteiden asettamisessa, tehtävien priorisoinnissa, ajanhallinnassa, tehtävien etenemisen seuraamisessa ja tehtäväkokonaisuuksien jakamisessa pienempiin osiin.  On myös menetelmiä, joilla voidaan vähentää keskeytyksiä, rytmittää työskentelyä ja tukea muistia ja syvällisempää tiedonhallintaa.

Webinaarissa tutustumme toimiviksi todettuihin työtapoihin sekä työkaluihin, joista osallistujat voivat valita itselleen omaa ajanhallintaa ja keskittymistä tukevat apulaiset.

Koulutus on maksuton! Ilmoittautuessa lisää "laskutusosoitteeksi" oma kotiosoite. Lähetämme sähköpostiisi linkin koulutukseen.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 27.10.2019 mennessä.
Lisätietoja: Anna-Maria Hentilä
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: anna-maria.hentila@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot