PR-paja

18.1.2020 - 19.1.2020
Kymenlaakson kesäyliopisto, Laivurinkatu 7, Kotka

Aikataulu: Lauantai 18.1. ja sunnuntai 19.1.2020 klo 10-16

Kohderyhmä: Paja sopii kaikille, jotka haluavat oppia tiedotteen laatimisen ja mediajakelun perusteet omaa organisaatiotaan, yritystään, yhdistystään tai omasta toiminnastaan kertomista varten.

Kouluttaja: VTM, FM, medianomi (YAMK) ja ammatillinen opettaja Rita Dahl

Rita on opiskellut pääaineinaan valtio-oppia, journalismia ja yleistä kirjallisuustiedettä ja viestintä on ollut hänen sivuaineensa. Toimittajan taitojaan hän on päivittänyt viime vuosina hankkimalla radio- ja tv-toimittajan valmiudet. Hän on koordinoinut mittavia monikulttuurisia projekteja, joiden viestinnästä hän on vastannut tuloksekkaasti. Syksyllä 2019 Rita on valmistunut myös viestinnän asiantuntijaksi.

Lisäksi hän on kirjailija ja tietokirjailija, joka on julkaissut mm. viisi matkakirjaa sekä sananvapautta ja Suomen kaivoksia ja kaivospolitiikkaa käsittelevät tietokirjat. Tulevan tietokirjan aihe on maahanmuutto Suomessa ja hiukan Euroopassakin. 

Lisätietoja kouluttajasta


Koulutuksen sisältö

PR-pajassa opiskellaan tiedottamisen alkeet:
- tiedotteen kirjoittaminen ja editointi
- jakelu ja medialistan tekeminen
- lopputoimenpiteet


Osallistumismaksu 250 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ LINKISTÄ: https://www.lyyti.in/PRpaja_4009

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 3.1.2020 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot