Lehtikirjoittaminen

18.4.2020 - 10.5.2020
Kymenlaakson kesäyliopisto, Laivurinkatu 7, Kotka

Aikataulu: 18.-19.4. ja 9.-10.5.2020, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-16

Kohderyhmä: Koulutus on tarkoitettu toimittajan työstä kiinnostuneille sekä kaikille, jotka haluavat oppia ja laajentaa omaa osaamistaan. Kurssi sopii esimerkiksi heille, jotka haluavat kirjoittaa omasta erityisalastaan, tekevät järjestölehteä tai aikovat ammattimaiseksi lehtikirjoittamisen freelanceriksi tai haluavat piristää organisaationsa, yrityksensä tms. viestintää. 

Kouluttaja: VTM, FM, medianomi (YAMK) ja ammatillinen opettaja Rita Dahl

Rita on opiskellut pääaineinaan valtio-oppia, journalismia ja yleistä kirjallisuustiedettä ja viestintä on ollut hänen sivuaineensa. Toimittajan taitojaan hän on päivittänyt viime vuosina hankkimalla radio- ja tv-toimittajan valmiudet. Hän on koordinoinut mittavia monikulttuurisia projekteja, joiden viestinnästä hän on vastannut tuloksekkaasti. Syksyllä 2019 Rita on valmistunut myös viestinnän asiantuntijaksi.

Lisäksi hän on kirjailija ja tietokirjailija, joka on julkaissut mm. viisi matkakirjaa sekä sananvapautta ja Suomen kaivoksia ja kaivospolitiikkaa käsittelevät tietokirjat. Tulevan tietokirjan aihe on maahanmuutto Suomessa ja hiukan Euroopassakin. 

Rita on tehnyt myös toimittaja-tiedottaja ja viestinnän asiantuntijan tehtäviä toimituksessa ja viestintätoimistossa.  Hänellä on näkökulmaa tiedottamiseen ja PR:ään niin ihmisoikeusnäkökulmasta kuin yritys- tai markkinointiviestintäperspektiivistäkin.

Lisätietoja kouluttajasta


Koulutuksen sisältö

Haluatko kirjoittaa kolumnin, haastattelun, kritiikin tai uutisen?

Tällä kurssilla tarkastellaan edellä mainittuja tekstilajeja hyvien esimerkkien kautta. Lisäksi luetaan, analysoidaan, kirjoitetaan ja editoidaan em. tekstityypit. Kurssin aikana jokainen hankkii itsenäisesti omalla ajallaan henkilöhaastattelun materiaalin. 

Kurssille mukaan oma läppäri tai muut kirjoitusvälineet.
 

Osallistumismaksu 320 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puoleet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

 ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ LINKISTÄ: https://www.lyyti.in/Lehtikirjoittaminen_4953

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 3.4.2020 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot