Ideasta tietokirjaksi

25.4.2020 - 17.5.2020
Kymenlaakson kesäyliopisto, Laivurinkatu 7, Kotka

Aikataulu: 25.-26.4. ja 16.-17.5.2020, lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16

Kouluttaja: VTM, FM, medianomi (YAMK) ja ammatillinen opettaja Rita Dahl

Rita on opiskellut pääaineinaan valtio-oppia, journalismia ja yleistä kirjallisuustiedettä ja viestintä on ollut hänen sivuaineensa. Toimittajan taitojaan hän on päivittänyt viime vuosina hankkimalla radio- ja tv-toimittajan valmiudet. Hän on koordinoinut mittavia monikulttuurisia projekteja, joiden viestinnästä hän on vastannut tuloksekkaasti. Syksyllä 2019 Rita on valmistunut myös viestinnän asiantuntijaksi.

Lisäksi hän on kirjailija ja tietokirjailija, joka on julkaissut mm. viisi matkakirjaa sekä sananvapautta ja Suomen kaivoksia ja kaivospolitiikkaa käsittelevät tietokirjat. Tulevan tietokirjan aihe on maahanmuutto Suomessa ja hiukan Euroopassakin. 

Lisätietoja kouluttajasta

Koulutuksen sisältö

Kurssilla työstetään tietokirjan idea työsuunnitelmaksi. Lisäksi osallistujat hahmottelevat tietokirjan rakennesuunnitelman ja kirjan ensimmäisen luvun eli johdannon, johon saavat kouluttajan kommentit ja mahdolliset parannusehdotukset. Kurssin osallistujilta edellytetään siis varsin pitkälle mielessä muhinutta ideaa, jotta he kykenevät suunnittelemaan työ/rakennesuunnitelman ja kirjoittamaan ensimmäisen luvun alun. Tekstiä/suunnitelmia voi parantaa ja editoida palautteen perusteella.

Osallistumismaksu 430 €.

Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ LINKISTÄ: https://www.lyyti.in/Ideasta_tietokirjaksi_6843

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 10.4.2020 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot