DiKATA: Word tekstinkäsittelyn ABC, osa 3

31.10.2019 klo. 18:00 - 19:00
Verkko-opinnot

Oletko aina miettinyt, miksi tekstinkäsittelyohjelmalla kirjoittaminen on niin haastavaa; tekstikappaleet eivät asetu haluamallasi tavalla tai muotoilut eivät ole haluamasi näköiset? Tässä Webinaarikoulutuksessa opit hyödyntämään Word-ohjelman ominaisuuksia asiakirjan (esim. raportti tai muistio) kirjoittamiseen ja muotoilemiseen liittyen; ymmärrät, miksi ohjelma tekee joitain asioita automaattisesti.

Tavoitteet
Oppia käyttämään tekstinkäsittelyohjelmaa monipuolisesti erilaisten asiakirjojen asettamat vaatimukset huomioiden. Tavoitteena on oppia ymmärtämään tekstinkäsittelyohjelman toimintalogiikka ja saada vinkkejä omaa työtä helpottavien toimintojen hallintaan. Kirjoittamista ja tekstin asettelua sekä tekstin muotoiluja harjoitellaan webinaareissa, joten koulutuksen jälkeen osaat käyttää itsenäisesti tekstinkäsittelyohjelmaa monipuolisesti työssäsi.

Kohderyhmä
Kaikille henkilöille, jotka haluavat oppia käyttämään käsittelemään ja tekemään asiakirjoja helposti ja nopeasti hyödyntäen tekstinkäsittelyohjelma Wordin ominaisuuksia mahdollisimman tehokkaasti.

Sisältö
Osa 3: Kolmannessa osassa käsitellään asiakirjan graafiseen ulkoasuun kuvien ja taulukoiden muodossa. Opit käsittelemään ja asettelemaan grafiikkaan suhteessa asiakirjan sisältöön liittyen. Webinaari sisältää myös harjoituksen.

Koulutus on maksuton! Ilmoittautuessa lisää "laskutusosoitteeksi" oma kotiosoite. Lähetämme sähköpostiisi linkin koulutukseen.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 31.10.2019 mennessä.
Lisätietoja: Anna-Maria Hentilä
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: anna-maria.hentila@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot