Hyvinvointia sisustuksella

14.3.2020 klo. 10:00 - 16:00
Kymenlaakson kesäyliopisto, Laivurinkatu 7, Kotka
Miten yhdistellä erilaisia värejä ja materiaaleja osana sisustusta ja elämää? Mitä värit aiheuttavat meissä? Mikä luo turvallisuutta asumiseen? Kuinka voimme huomioida ympäristöä sisustusvalinnoissamme? On tärkeää millaisessa ympäristössä ihminen viettää aikaansa. Sisustuksen kokemiseen käytämme kaikkia aistejamme.
 
Jokaisella on yksilöllinen tapa elää. Huoneen ja koko kodin värien ja sävyjen valitseminen yhteensopivaksi kokonaisuudeksi on suuri haaste. Siinä on hyvä olla perustietoa väreistä ja niiden vaikutuksesta tunteisiimme, mielialoihimme ja käyttäytymiseemme. Jokaisella värillä on psykologinen vaikutus alitajuntaamme. Valon vaikutus kokonaisuuteen on yllättävän suuri ja oikeilla tai väärillä värivalinnoilla vaikutamme yllättävän paljon mielentilaamme, mukavuuteemme ja jopa terveyteemme. Löydettyämme sopivat väriyhdistelmät luomme kodin kaikille asukkaille harmonisen tilan.
 
Elämäntilanteeseen sointuvat väri- ja sisustusratkaisut ja asuintilojen yhteinen harmonia ovat osana viihtyisyyttä ja elämänonnea.
 
Kouluttaja: Anu Hedborg, sisustussuunnittelija ja -kouluttaja
 
 
 
Päivän sisältö:
 
Sisustamisen lähtökohdat: persoonallinen koti
 
• Ihminen
 
• Tilasta koti
 
• Kodin tilat
 
• Värit: Värien valitseminen ja vaikutus
 
Osallistumismaksu 55 €.
 
Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä, perimme koko maksun.
 

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ LINKISTÄ: https://www.lyyti.in/Hyvinvointia_sisustuksella_2459

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 28.2.2020 mennessä.
Lisätietoja: Marjatta Niskanen
Puh: 044 747 8501
Sähköposti: marjatta.niskanen@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot