Relationship marketing 7 op

11.11.2019 - 31.5.2020
Verkko-opinnot

Opintojakso kuuluu Vaasan yliopiston "Markkinoinnin perusopinnot"-opintokokonaisuuteen. Voit opiskella yksittäisiä opintojaksoja myös täydennyskoulutuksena.

Sisältö:
Opintojaksolla luodaan peruskuva yrityksen toiminnasta suhdeverkostossa ja tarkastellaan erilaisten markkinointisuhteiden ominaispiirteitä. Suhteiden johtamisen haasteita tarkastellaan erityisesti asiakkuuksien hallinnan, asiakassuhteiden arvonmäärityksen (esimerkiksi kannattavuus ja tyytyväisyys) ja palvelujen johtamisen kautta.

Kohderyhmä:
Opiskelijaksi voi tulla kuka tahansa iästä ja koulutustaustasta riippumatta. Suurin opiskelijaryhmä on työikäinen väestö, mutta kaikki opiskelusta kiinnostuneet ovat yhtä tervetulleita avoimeen yliopistoon. Yliopistollinen aikuisopiskelu on hyödyllistä monissa elämäntilanteissa. Opiskelija voi esimerkiksi täydentää omaa ammattitaitoaan, vaihtaa kokonaan alaa, käyttää lukion jälkeisen välivuoden hyödykseen tai kohentaa yleissivistystään. Avoimen yliopiston opinnot sopivat myös hyvin yritysten ja muiden organisaatioiden henkilöstökoulutukseksi.

Arviointi: 1-5/hylätty.

Opettaja: Päivi Borisov

Ajankohta: Viikot 46-3, kurssi aukeaa ma 11.11. Johdantowebinaari 18.11. klo 17-17.45 (luento nauhoitetaan ja se on katsottavissa myös myöhemmin)

Suoritustapa: Keskustelut, tehtävät ja verkkotentti
Harjoitustyön palautuspäivät: laaditun aikataulun mukaisesti tai 1.3. tai 5.4.

Kurssin opetuskieli on suomi. Osa materiaalista voi olla englanniksi.

Osallistumismaksu: 115€ (65€ + avoimen yliopiston rekisteröitymismaksu 50€).

llmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua veloituksetta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä tai mikäli opinnot keskeytetään, laskutetaan koko osallistumismaksu. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella todennetut sairastumiset. Opintojen perumisesta tai keskeyttämisestä tulee ilmoittaa kirjallisesti kesäyliopiston toimistoon.
 
Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 4.11.2019 mennessä.
Lisätietoja: Anna-Maria Hentilä
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: anna-maria.hentila@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot