Markkinoinnin strateginen johtaminen 6 op

27.1.2020 - 31.5.2020
Verkko-opinnot

Opintojakso kuuluu Vaasan yliopiston "Markkinoinnin perusopinnot"-opintokokonaisuuteen. Voit opiskella yksittäisiä opintojaksoja myös täydennyskoulutuksena.

Sisältö: Markkinoinnin strategisten perusprosessien haltuunotto. Tämä käsittää markkinoinnin strategisiin analyysivälineisiin perehtymisen: esim. tuoteportfolio, asemointi, brändin differointi, konseptointi ja segmentointi. Toiseksi tämä sisältää ymmärryksen rakentamista markkinoinnin dynaamisista päätöstilanteista. Näitä ovat esimerkiksi tuotekehitys ja tuotteen elinkaari.

Opettaja: Päivi Borisov

Ajankohta: Viikot 5-12, kurssi aukeaa ma 27.1. Johdantoluento etäluentona to 30.1. klo 18-18.45 (luento nauhoitetaan ja on katsottavissa myöhemmin)

Suoritustapa: Verkkokeskustelut ja tehtävät. Ei tenttiä. Tehtävien palautus laaditun aikataulun mukaisesti tai 20.4. tai 25.5. mennessä.

Osallistumismaksu: 115€ (65€ + avoimen yliopiston rekisteröitymismaksu 50€).

llmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi perua veloituksetta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutetaan puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutus jää kokonaan tekemättä tai mikäli opinnot keskeytetään, laskutetaan koko osallistumismaksu. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella todennetut sairastumiset. Opintojen perumisesta tai keskeyttämisestä tulee ilmoittaa kirjallisesti kesäyliopiston toimistoon.
 
Oikeus muutoksiin pidätetään.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 20.1.2020 mennessä.
Lisätietoja: Anna-Maria Hentilä
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: anna-maria.hentila@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot