DiKATA: Facebookin käyttöönotto, osa 2

11.11.2019 klo. 16:30 - 18:00
Verkko-opinnot

Facebook on mainosrahoitteinen, käyttäjille ilmainen yhteisöpalvelu, joka on perustettu vuonna 2004. Sovellukseen käyttäjät voivat luoda kuvallisen käyttäjäprofiilin, lisätä kavereita ja pitää heihin yhteyttä, julkaista päivityksiä, liittyä erilaisiin yhteisöihin, sekä osallistu ja saada tietoa tulevista tapahtumista. Facebookilla on keskimäärin 1.56 biljoonaa päivittäistä käyttäjää ympäri maailmaa.

Facebook on mitä mainioin väline yrityskäyttöön, sekä työelämään ylipäätään. Lähes jokaisella yrityksellä on, tai ainakin kannattaisi olla, Facebook-sivu. Sovellus on pullollaan hyödyllisiä yhteisöjä ja keskustelumahdollisuuksia niin yrityksille, kuin yksityisillekin henkilöille. Facebook onkin oivallinen paikka mainostaa ja kasvattaa yrityksen brändiä, sekä henkilöbrändejä. Lisäksi suuren käyttäjämääränsä ansiosta yrityksillä on loistava mahdollisuus saada näkyvyyttä ja mainostaa tuotteitaan ja palveluitaan Facebookissa.

Koulutuksessa keskitytään siihen, mikä Facebook on, miten sinne luodaan käyttäjäprofiili ja otetaan sovellus käyttöön. Lisäksi käydään läpi, miten Facebook toimii ja miten sovelluksessa toimitaan, sekä navigoidaan. Koulutuksessa opetellaan esimerkiksi; miten lisätään uusia kavereita, etsitään ihmisiä ja tapahtumia, liitytään yhteisöihin, julkaistaan päivitys tai pidetään yhteyttä ystäviin. Tämä Facebook-koulutus on suunnattu sovelluksen peruskäyttäjille ja sen kesto on 1,5 tuntia. Koulutuksesta on tulossa myös jatko-osa, jossa käydään läpi Facebookin edistyneempää käyttöä.

Mikäli teet työtä yrityksessä, jossa ollaan vahvasti kytköksissä sosiaaliseen mediaan tai haaveilet sellaisesta työstä, on tämä koulutus sinulle onnen omiaan. Koulutuksen aikana opit Facebookin jokapäiväisen peruskäytön, jonka jälkeen sinulla on matalampi kynnys aloittaa opettelemaan esimerkiksi sovelluksen mainostyökalun yrityskäyttöä. Mainostyökalun avulla voit luoda mainoksia Facebookiin ja Instagramiin. Facebook onkin mainio mainostuspaikka, sillä se on edullinen ja mainostyökalun käyttö on suhteellisen helppoa. Toki, jo näillä koulutuksessa opituilla asioilla pääset pitkälle yrityksesi näkyvyyden kasvattamisessa, jos et heti halua ostaa näkyvyyttä sovelluksessa.

Koulutus on maksuton! Ilmoittautuessa lisää "laskutusosoitteeksi" oma kotiosoite. Lähetämme sähköpostiisi linkin koulutukseen.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 4.11.2019 mennessä.
Lisätietoja: Anna-Maria Hentilä
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: anna-maria.hentila@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot