DiKATA: Haetaan työtä digiaikana, osa 2

15.11.2019 klo. 15:00 - 16:00
Verkko-opinnot

Milloin olet viimeksi hakenut työtä? Olisiko tarpeen päivittää työnhakutaitojasi digiaikaan? Miten työpaikkoja etsitään ja miten työtä haetaan verkossa? Miten profiili tehdään ja sillä haetaan työtä? Entä jos haastattelu onkin videolla tai pyydetään video-CV?

Oman osaamisen tunnistaminen ja oikealla tavalla esiintuominen ovat olennaisia työnhakutaitoja. Ei riitä, että kysyttäessä osaa kertoa mitä osaa. Osaaminen pitää pystyä kiteyttämään ja tiivistämään tehokkaasti ja tekemään näkyväksi. Hakemus jätetään joskus sähköisellä lomakkeella, jossa on rajattu tila käytettävissä ja erottautuminen muista hakijoista tapahtuu hyvin valittujen avainsanojen avulla. Oma osaaminen kannattaa päivittää digiluettavaan muotoon.

Kirjallisen hakemuksen lisäksi työtä voi hakea joskus myös omilla kasvoilla ja äänellä. Erilaisten digitaalisten välineiden avulla osaamisensa voi tehdä näkyväksi työmarkkinoilla myös asiantuntijaprofiilin avulla (esimerkiksi LinkedIn). Silloin voit hakea työpaikkaa jopa vain yhtä nappia painamalla tai työnantajat voivat ottaa sinuun suoraan yhteyttä.

Tällä kurssilla tutustutaan työpaikkojen etsimiseen, työmarkkinoihin ja työnhakuvälineisiin verkossa.  Lisäksi tutustutaan mm. video-CV:n ja LinkedIn-profiilin tekemiseen.
Sisältö:

3* 60 min

1.    Työnhaun uudet tavat: avoimet työpaikat, piilotyöpaikat, työpaikkavahdit, osaamisprofiili, sähköinen haku, videohaastattelu, video-CV, verkostoituminen
2.    Osaamisen markkinoilla, osaamistarpeet, osaamisen tunnistaminen, profiili ja LinkedIn
3.    Tulevaisuuden työni, eväät ja välineet eteenpäin

Koulutus on maksuton! Ilmoittautuessa lisää "laskutusosoitteeksi" oma kotiosoite. Lähetämme sähköpostiisi linkin koulutukseen.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 8.11.2019 mennessä.
Lisätietoja: Anna-Maria Hentilä
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: anna-maria.hentila@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot