DiKATA: Google G Suite -pilvipalvelusta lisätehoja työhön ja opintoihin, osa 5

21.11.2019 klo. 16:00 - 17:00
Verkko-opinnot

Koulutuksessa paneudutaan Google G Suite -pilvipalvelun toimintaan, ohjelmiin ja annetaan monipuolisesti vinkkejä sen tehokkaaseen käyttöön niin työssä kuin opinnoissa. Koulutuksen pääpaino on pilvipalvelun yhteisöllisessä hyödyntämisessä. Teknistä asiaa käydään läpi niin vähän, kuin mahdollista.
 
Koulutusta varten tarvitset ilmaisen Google-tilin. Samalla saat käyttöösi esimerkiksi tekstinkäsittelyohjelma Docsin, esitystyökalu Slidesin, Youtuben, Hangoutsin eli videopuheluohjelman sekä Sitesin, jolla luot helposti näyttäviä nettisivustoja. Koulutuksessa käsitellään vahvasti yhteisöllisestä näkökulmasta eli kuinka Googlen pilvipalvelun avulla voit työskennellä tehokkaammin yhteistyössä kollegoiden tai opiskelukavereiden kanssa. Tiedostojen jakaminen, kommentointi sekä yhteismuokkaaminen tekevät työskentelystä sulavaa ja paikasta riippumatonta.
 
Perinteisten toimisto-ohjelmien lisäksi koulutuksessa tutustutaan G Suiten monipuolisiin hyötyohjelmiin kuten Formsiin, Youtubeen, Sitesiin, Gmailiin, kalenteriin, Hangoutsiin sekä Bloggeriin. Näiden ohjelmien avulla kirjoitat blogeja ja sähköposteja, rakennat näyttävän CV:n omille nettisivuillesi sekä hallinnoit aikataulujasi kalenterin avulla. Formsilla keräät isojenkin tilaisuuksien ilmoittautumiset talteen tai luot testejä ja kokeita. Hangoutsilla taas soitat videopuheluita ja keskustelet helposti muiden kanssa.
 
Koulutuksen aikataulut ja sisällöt:
 
KE 6.11. G Suiten esittely ja käytännön esimerkkejä sen hyödyntämisestä. Driven käyttäminen. Gmail-sähköposti ja kalenteri
TO 7.11. Docs tekstinkäsittelyohjelma ja Slides esitystyökalu.
KE 13.11. Forms kyselylomaketyökalu ja Sheets taulukkolaskenta
TO 14.11. Toimisto-ohjelmien yhteenveto. Jamboard, Hangouts ja Keep.
KE 20.11. Sites, Blogger ja Youtube

Koulutus on maksuton! Ilmoittautuessa lisää "laskutusosoitteeksi" oma kotiosoite. Lähetämme sähköpostiisi linkin koulutukseen.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 13.11.2019 mennessä.
Lisätietoja: Anna-Maria Hentilä
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: anna-maria.hentila@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot