DiKATA: Aloita bloggaus, osa 3

26.11.2019 klo. 16:00 - 17:00
Verkko-opinnot

Oletko aina halunnut kirjoittaa nettiin, mutta et ole osannut valita oikeaa välinettä. Yksi nettiviestinnän välineistä on blogi. Blogia voisi kuvailla julkiseksi päiväkirjaksi itse valitusta aiheesta, jonka haluaa jakaa muiden kanssa. Blogien kirjoittaminen nettiin on helppoa ja välineitä on useita. Välineitä blogien kirjoittamiseen on useita; tässä webinaarikoulutuksessa tutustutaan Blogger-työkaluun. Blogger on ilmainen alusta, jonne kuka tahansa voi perustaa oman blogin.

Tavoitteet
Oppia ymmärtämään blogien merkitys viestinnän välineenä sekä oppia itse tuottamaan sisältöä verkkoon blogin avulla.

Kohderyhmä
Peruskäyttäjät, jotka haluavat oppia tekemään oman blogin nettiin. Osallistujilla ei tarvitse olla aiempaan kokemusta blogien kirjoittamisesta.

Sisältö – webinaari 3 * 1h:
Osa 1: Webinaarikoulutuksen ensimmäisessä osassa kouluttaja kertoo yleisesti blogien merkityksestä viestintävälineenä sekä tutustutaan yhdessä muutamiin ennalta valittuihin blogeihin ja niiden vahvuuksiin viestinnän näkökulmasta.
Osa 2: Toisessa osassa opit käyttämään kouluttajan johdolla Blogger-ohjelmaa. Opit luomaan itsellesi blogin sekä opit myös kirjoittamaan blogitekstin kouluttajan johdolla (kaikki tekevät samanlaisen harjoituksen). Opit keskeisiä blogin ulkoasuun vaikuttavia asioita sekä myös käsittelemään kuvia ja videoita. Opit myös ymmärtämään blogin hallinnointia (mm. ketkä voivat muokata tai lukea blogiasi).
Osa 3: Webinaarin toisessa osassa kouluttaja esitteli blogin kirjoittamiseen liittyviä elementtejä yhteisen harjoituksen muodossa. Tässä viimeisessä osassa jokainen osallistuja luo itselleen oman blogin valitsemastaan aiheesta hyödyntäen kahdella aiemmalla koulutuskerralla opittuja asioita.

Koulutus on maksuton! Ilmoittautuessa lisää "laskutusosoitteeksi" oma kotiosoite. Lähetämme sähköpostiisi linkin koulutukseen.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 19.11.2019 mennessä.
Lisätietoja: Anna-Maria Hentilä
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: anna-maria.hentila@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot