DiKATA: Tietoturva ja tiedonhallinta, osa 2

20.11.2019 klo. 18:00 - 19:00
Verkko-opinnot

Kaikki internetissä olevat laitteet ovat alttiita verkkohyökkäyksille. Niissä hyödynnetään tietokoneohjelmien ja laitteiden turva-aukkoja sekä käyttäjien sinisilmäisyyttä ja varomattomuutta. Hyökkäyksiltä suojautuminen on tärkeää, sillä seuraukset voivat olla vakavia.
 
Tunnethan työpaikkasi tietoturvaohjeet? Ne on hyvä kaivaa ajoittain esille, lukea ja keskustella kollegoiden kanssa ajankohtaisista asioista. Yksityiselämässä on myös oltava tietoinen siitä, miten käytössä olevat työvälineet on suojattava ja päivitettävä. Tietoturvan heikoin lenkki on useimmiten käyttäjä itse.
 
Tietosuojalla turvataan henkilötietojen väärinkäytöltä. Yritysten ja organisaatioiden on tunnettava tietosuojalain tuomat velvollisuudet. Yksityishenkilöiden on hyvä tietää tietosuojaan liittyvät toiminnot, miksi esimerkiksi verkkopalveluissa kysytään lupaa henkilötietojen käyttämiseen.
 
Ensimmäisessä webinaarissa käydään läpi keinoja, millä erilaisia verkkohyökkäyksiä estetään tai miten niiden sattuessa toimitaan.  Toisessa webinaarissa käydään läpi tietosuojalakia ja mitä uutta se on tuonut työntekijän ja kuluttajan elämään.

Koulutus on maksuton! Ilmoittautuessa lisää "laskutusosoitteeksi" oma kotiosoite. Lähetämme sähköpostiisi linkin koulutukseen.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 13.11.2019 mennessä.
Lisätietoja: Anna-Maria Hentilä
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: anna-maria.hentila@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot