DiKATA: Hienot videot helposti kännykällä, osa 3

29.11.2019 klo. 17:00 - 18:30
Verkko-opinnot

Tässä webinaarissa opitaan tekemään lyhyitä mobiilivideoita omalla älypuhelimella. Oman videon nauhoittaminen kännykällä on nimittäin todella helppoa, tarvitset vain oman mobiililaitteen. Lisäksi videon editointiin on tarjolla monia helppokäyttöisiä sovelluksia, joista tässä webinaarissa tutustut iMovie- ja Adobe Clip -sovelluksiin. 

Tavoitteet
Osallistujat oppivat kuvaamaan kännykällä videon. Tavoitteena on myös oppia kuvatun videon yksinkertainen editointi sekä oppia ymmärtämään videojulkaisun vaihtoehdot.

Kohderyhmä
Henkilöt, jotka haluavat oppia kännykällä kuvaamisen sekä videoeditoinnin perusteet. Osallistuvilla henkilöillä ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kuvaamisesta tai editoinnista.

Sisältö
Osa 1: Webinaarikoulutuksen ensimmäisessä osassa tutustumaan kännykällä nauhoitettavan videon perusteisiin. Kouluttaja kertoo mm. mitä asioita tulee videokuvaamisessa ottaa huomioon ennen kuvaamista (mahdollinen käsikirjoitus), miten eri laitteet eroavat toisistaan, millaisia sovelluksia kännyköihin on tällä hetkellä tarjolla. Jokainen nauhoittaa oman videon, jonka editointi harjoitellaan yhdessä webinaarikoulutuksen toisessa osassa.
Osa 2: Toisessa osassa tututustaan videoeditoinnin alkeisiin. Editointia varten tutustumme joko iMovie-sovellukseen tai vaihtoehtoisesti Adoben Clip -sovellukseen. Kouluttaja opastaa editoinnin alkeet molemmilla sovelluksilla.
Osa 3: Kolmannessa osassa editointiin tutustuminen jatkuu yhdessä kouluttajan kanssa. Lisäksi webinaarissa keskustellaan erilaisten tiedostomuotojen ja julkaisualustojen merkityksestä.

Koulutus on maksuton! Ilmoittautuessa lisää "laskutusosoitteeksi" oma kotiosoite. Lähetämme sähköpostiisi linkin koulutukseen.

Ilmoittautumiset kesäyliopistoon 22.11.2019 mennessä.
Lisätietoja: Anna-Maria Hentilä
Puh: 040 538 0213
Sähköposti: anna-maria.hentila@kymenlaakso.fi

Kurssille ilmoittautuminen

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä ollenkaan, perimme koko maksun.

Koulutusvahvistus/-peruutus lähetetään sähköpostitse viimeistään viikko ennen ko. koulutuspäivää.

Ilmoittautumislomakkeen lähetä-painiketta klikattuasi saat viestin ”Ilmoittautumisesi on rekisteröity”. Mikäli viestiä ei tule, ilmoittautumisen lähetys on jostain syystä epäonnistunut. Ota tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Rekisteriseloste »

(*) merkityt kentät ovat pakollisia

Henkilötiedot
Yhteystiedot
Tilastotiedot